Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Θέλουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για πρωθυπουργό μας»

Ο πρωθυπουργός... ξετρέλανε τους Βρετανούς

16 Νοεμβρίου 2021 18:39
«Θέλουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για πρωθυπουργό μας»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως... προκάλεσε αίσθηση στη Βρετανία με τη συνέντευξή του στο «Good Morning Britain» του ITV, με τους παρουσιαστές να βλέπουν τα σχόλια να έρχονται... κατά ριπάς για τον πρωθυπουργό.

Σχολιάζοντας τα όσα έστελναν οι τηλεθεατές της εκπομπής μίλησαν για κύμα αγάπης προς τον Έλληνα πρωθυπουργό, που άφησε τελεσίγραφο για το προσφυγικό. «Ήταν αξιαγάπητος», είπε η μια από τις δυο παρουσιάστριες.

Τα... μηνύματα αγάπης των Βρετανών για τον Μητσοτάκη

Και άρχισαν να διαβάζουν μηνύματα: «Μπορούμε να έχουμε τον Έλληνα πρωθυπουργό, αντί για τον δικό μας;», «Αυτόν θέλουμε για πρωθυπουργό. Τι έξυπνος, σκεπτόμενος και λογικός άνθρωπος», «Ο Έλληνας πρωθυπουργός με κέρδισε. Μιλάει καθαρά, με ακρίβεια», «Ωραίος άνθρωπος μου φαίνεται ο Έλληνας πρωθυπουργός», ήταν μερικά από τα μηνύματα που διάβασαν στον αέρα της εκπομπής. Και κατέληξαν σχολιάζοντας και οι 4 συντελεστές της εκπομπής: «Απ’ ότι φαίνεται θα τον ψηφίζαμε όλοι».

Μάλιστα μια από τις παρουσιάστριες είπε συγκρίνοντας τον κ. Μητσοτάκη προφανώς με τον Μπόρις Τζόνσον: «Είναι ωραίο να ακούς κάποιον να λέει πράγματα που βγάζουν νόημα. Αφήστε που ήρθε εδώ! Ήταν εδώ! Και μας έδωσε συνέντευξη».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share