Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ντόρα Μπακογιάννη: "Άκυρο το πιστοποιητικό εμβολιασμού, στους άνω των 60, χωρίς τρίτη δόση"

Όσα δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ για το μέτωπο της πανδημίας στη χώρα

16 Νοεμβρίου 2021 12:58
Ντόρα Μπακογιάννη:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κάθετη σε δηλώσεις της στο Πρώτο Πρόγραμμα, αναφορικά με την τρίτη δόση και το τι θα πρέπει να ισχύσει με το πιστοποιητικό εμβολιασμού για τους άνω των 60 ετών, ήταν η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός, Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ σας θυμίζουμε όσα είχε πει η ίδια και για τη δική της περιπέτεια υγείας.

"Η τρίτη δόση του εμβολίου για τους άνω των 60 πρέπει να είναι υποχρεωτική. Τέλος. Δεν θα υπάρχει πιστοποιητικό το οποίο να ισχύει εάν είσαι άνω των 60 και δεν έχεις κάνει την τρίτη δόση", τόνισε χαρακτηριστικά η κα Μπακογιάννη η οποία απηύθυνε έκκληση σε όσους είναι "στη δική μου ηλικία", όπως είπε, να κάνουν το ταχύτερο δυνατόν την τρίτη δόση, αφού "στους δύο μήνες δεν έχουν καμία προστασία".

ντορα-εμβολια

"Λέω την προσωπική μου εμπειρία για να τους πείσω όσο μπορώ. Εγώ στους δύο μήνες είχα μηδενική προστασία. Μετά το τρίτο εμβόλιο έχω 96%. Γι' αυτό θεωρώ υποχρεωτική την τρίτη δόση. Σήμερα στα νοσοκομεία υπάρχουν άνθρωποι που ανακαλύπτουν ότι έχουν καρκίνο. Όταν τους λένε ότι έχουν καρκίνο και πρέπει να κάνουν μια χημειοθεραπεία διότι καταλαβαίνουν ότι είναι μια αρρώστια από την οποία κινδυνεύουν να πεθάνουν, κάνουν τις χημειοθεραπείες τους, με φάρμακα πάρα πολύ δυνατά και δεν έχουν κάνει το εμβόλιο.

ντορα-κυριακοσ-πανδημια

Αρνούνται το εμβόλιο που έχουν κάνει 6 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, το οποίο έχει ελεγχθεί περισσότερο από όλα τα εμβόλια που κάνουμε στα παιδάκια μας χρόνια χωρίς να ρωτήσουμε και δεν έχουν κάνει το εμβόλιο το οποίο είναι το Α και το Ω για τη δική τους προστασία", σημείωσε η βουλευτής, τονίζοντας για τους καρκινοπαθείς πως δίνουν αγώνα σε δύο μέτωπα για τη ζωή.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share