Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Like" του Θάνου Πλεύρη στον Αλέξη Τσίπρα! (photo)

Εντύπωση προκάλεσε στην κοινότητα του ελληνικού ίντερνετ το γεγονός

15 Νοεμβρίου 2021 10:09
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

"Like" στη φωτογραφία την οποία ανέβασε ο αρχηγός της Aξιωματικής Aντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, στο Facebook έκανε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης!

Οι εξελίξεις στην υγεία του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη.

Η φωτογραφία αποτυπώνει στιγμιότυπο με τον κ. Τσίπρα να εμβολιάζεται, λαμβάνοντας την τρίτη δόση κατά του κορωνοϊού.

"Τρίτη δόση. Εμβολιαζόμαστε. Διαλέγουμε το δρόμο της επιστήμης και της ζωής", είναι το μήνυμα με το οποίο συνοδεύει την εν λόγω ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα αυτά σε συνέχεια των δηλώσεων που είχε κάνει νωρίτερα σήμερα (15/11) στο OPEN ο κ. Πλεύρης, αναφορικά με το ενδεχόμενο lockdown για τους ανεμβολίαστους πολίτες:

"Οποιοδήποτε μέτρο όσο και περιοριστικό να είναι και αφορά τους μη εμβολιασμένους η κυβέρνηση θα το πάρει. Θέλω να καταστεί σαφές ότι και οι κλίνες ΜΕΘ και η συντριπτική πλειοψηφία είναι άνθρωποι που δεν έχουν εμβολιαστεί. Τα μέτρα είναι προστατευτικά, όχι τιμωρητικά. Η πίεση στο ΕΣΥ γίνεται από τους μη εμβολιασμένους.

Στην παρούσα φάση είμαστε στη διαδικασία να επισημαίνουμε την αναγκαιότητα. Υπάρχουν και ζητήματα που αφορούν το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό, καθώς καμία χώρα δεν μπορεί να αποφασίσει μονομερώς. Αλλά αυτό που προέχει είναι η αναγκαιότητα.

πλευρησ-θανοσ-ανεμβολιαστοι

Το αν θα υπάρξουν πρόσθετα μέτρα για συγκεκριμένες κατηγορίες όσον αφορά την τρίτη δόση αυτό αφορά εμάς. Για την ώρα υπάρχει η αναγκαιότητα αλλά εξετάζουμε και την υποχρεωτικότητα. Θέλω να πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε με αυτή την ανταπόκριση (σ.σ. για την τρίτη δόση του εμβολιασμού) θα αποφύγουμε την υποχρεωτικότητα.

Στο τραπέζι είναι όλα. Ήδη οι σύλλογοι έχουν κινητοποιηθεί. Καθημερινά μας έρχονται ονόματα γιατρών που θέλουν να έρθουν στο ΕΣΥ. Είτε με την εθελοντική συμμετοχή, είτε με την επιστράτευση τα κενά θα καλυφθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας."

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share