Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Mε μπαστούνι και υποβασταζόμενη η Ντόρα Μπακογιάννη! (Video)

Η μεγάλη αγκαλιά στα παιδιά της Φώφης

27 Οκτωβρίου 2021 14:05
Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Mε μπαστούνι και υποβασταζόμενη η Ντόρα Μπακογιάννη! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Συνοδευόμενη από τον γιο της, Κώστας Μπακογιάννη, έφτασε στη Μητρόπολη Αθηνών η Ντόρα Μπακογιάννη για να πει το τελευταίο «αντίο» στην Φώφη Γεννηματά. Με βουρκωμένα μάτια και το κεφάλι σκυφτό ο άντρας και τα παιδιά της Φώφης Γεννηματά. «Τσακίζουν» κόκαλα οι συγκηνιτικές στιγμές

Συγκεκριμένα, η κα. Μπακογιάννη που δίνει τη δική της γενναία μάχη με τον καρκίνο βρίσκεται μαζί με πλήθος κόσμου από την πολιτική σκηνή προκειμένου να αποχαιρετήσει και η ίδια την σπουδαία γυναίκα, πολιτικό και μητέρα, Φώφη Γεννηματά. Η Ντόρα Μπακογιάννη συγκίνησε τις προηγούμενες ημέρες, όταν ανακοίνωσε ότι έχει καρκίνο. Ο κόσμος την υποδέχθηκε με χειροκροτήματα.

Μόλις μπήκε στην εκκλησία, υποβασταζόμενη από τον γιο της, Κώστα, έσπευσε συγκινημένη στους συγγενείς της Φώφης για να τους συλλυπηθεί, έχοντας μια αγκαλιά για τον άντρα και τα παιδιά της.

Συγκινημένη και κρατώντας το χέρι του γιου της Κώστα Μπακογιάννη έφτασε στη Μητρόπολη Αθηνών, η Ντόρα Μπακογιάννη για να αποτίσει φόρο τιμής στην Φώφη Γεννηματά. Μόλις μπήκε στην εκκλησία, έσπευσε συγκινημένη στους συγγενείς της Φώφης για να τους συλλυπηθεί, αγκαλιάζοντας τον άντρα και τα παιδιά της.

Κατέρρευσε η κόρη της Φώφης Γεννηματά στη κηδεία της μητέρας της!

Μέλη της οικογένειας της Φώφης Γεννηματά έχουν φτάσει στη Μητρόπολη Αθηνών όπου εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της από το πρωί της Τετάρτης.

Η εξόδιος ακολουθία για την επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, η οποία «έφυγε» σε ηλικία 57 ετών ύστερα από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, θα λάβει χώρα στις 14:00.

Ο γιος της, ο 17χρονος Γιώργος, αναμένεται να εκφωνήσει επικήδειο για τη μητέρα του, ενώ το ίδιο θα κάνουν και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, αλλά και ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Τραγική φιγούρα η μικρή κόρη της Φώφης Γεννηματά, η οποία πλάνταξε έξω από την εκκλησία:

undefined

 Κατέρρευσε η κόρη της Φώφης Γεννηματά στη κηδεία της μητέρας της! (photos)

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share