Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021

Φώφη Γεννηματά: «Λιποθυμούσε στις σκάλες...» - Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις του Γιώργου Λιάνη (Video)

«Σηκωνόταν όρθια και έλεγε “όχι ακόμη, όχι ακόμη”...»

26 Οκτωβρίου 2021 11:09
Φώφη Γεννηματά: «Λιποθυμούσε στις σκάλες...» - Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις του Γιώργου Λιάνη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έκανε ο Γιώργος Λιάνης για τη μεγάλη μάχη που έδινε εδώ και καιρό η Φώφη Γεννηματά με τον καρκίνο. Παράλληλα, ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 αποκάλυψε πως το πρωί της Κυριακής επικοινώνησε ο ίδιος με τη Φώφη Γεννηματά.

Ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, συγκινησιακά φορτισμένος, μετά το θάνατο της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής που συγκλόνισε το πανελλήνιο, αποκάλυψε τι του είπαν άνθρωποι από τον στενό κύκλο της, που είναι ενδεικτικό της αξιοπρέπειας με την οποία πάλεψε για τη ζωή της η Φώφη Γεννηματά.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάνης μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», άνθρωποι που ήταν κοντά στη Φώφη Γεννηματά μοιράστηκαν μαζί του ιστορίες ενδεικτικές του θάρρους: «Τώρα μπορώ να τα πω, γιατί δείχνουν και τον χαρακτήρα της Φώφης, αυτά που μου έλεγαν στενοί της άνθρωποι: Η Φώφη Γεννηματά λιποθυμούσε πριν από λίγες εβδομάδες στις σκάλες, σηκωνόταν όρθια και έλεγε “όχι ακόμη, όχι ακόμη” και συνέχιζε τη δραστηριότητά της. Αυτό πολλαπλασιάζει το θάρρος της και την απόφαση για το πότε έλαβε τις αποφάσεις της, όταν δεν θα διασαλευόταν η διαδικασία στο ΚΙΝΑΛ. Αυτά δεν είναι γνωστά».

Σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάνη, η Φώφη Γεννηματά «περίμενε τη στιγμή για να αποχωρήσει, ώστε να μη διασαλεύσει την ενότητα στην παράταξη. Μπήκε μπροστά ως εγγυητής αυτής της ενότητας, αφού δρομολόγησε τις εξελίξεις για τη διαδοχή της και εν συνεχεία, γνωρίζοντας από πριν την κατάσταση της, αποσύρθηκε, δηλώνοντας ότι θα είναι εκεί για να εγγυηθεί την ενότητα. Είναι “άνανδρο” κάποιοι υποψήφιοι, αφότου αυτή η γυναίκα έκανε και είπε αυτά, να κινούνται με “σύνθημα” ότι εκείνοι εγγυώνται την ενότητα της παράταξης».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share