Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φώφη Γεννηματά κηδεία: Τότε θα κηδευτεί η πολιτικός!

Το τελευταίο αντίο στη Φώφη Γεννηματά!

25 Οκτωβρίου 2021 13:50
Φώφη Γεννηματά κηδεία: Τότε θα κηδευτεί η πολιτικός!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγα λεπτά μετά την τραγική είδηση της απώλειας της Φώφης Γεννηματά έγινε γνωστό πότε θα γίνει και η κηδεία της!

Όπως έγινε μόλις γνωστό, μέσα από τα γραφεία του ΚΙΝΑΛ, η κηδεία της Φώφης Γεννηματά θα γίνει την Τετάρτη (27/10) το πρωί στο Α Νεκροταφείο Αθηνών! Περισσότερες λεπτομέρειες εντός των επόμενων ωρών!

Φώφη Γεννηματά κηδεία: Τότε θα κηδευτεί η πολιτικός!

Φώφη Γεννηματά: Έτσι την αποχαιρέτησε ο πολιτικός κόσμος

Πλήθος κόσμου από τον χώρο της πολιτικής έσπευσε να αποχαιρετήσει την Φώφη Γεννηματά, η οποία «έσβησε» λίγο πριν κλείσει τα 57 της χρόνια.

Τέσσερις από τους έξι υποψηφίους προέδρους του Κινήματος Αλλαγής, εξέφρασαν με τα πιο θερμά λόγια λίγα λεπτά μετά τη δημοσιοποίηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά τη θλίψη τους.

Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος τόνισε πως «η απώλειά της αφήνει πιο φτωχή την πολιτική ζωή της χώρας»

Την οδύνη του για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά εξέφρασε και ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης σε δήλωσή του.

«Πόσο κρίμα! Μερικές φορές δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσεις αυτό που νοιώθεις. Το να αποχαιρετήσω την Φώφη Γεννηματά, μια νέα γυναίκα, μητέρα, σύζυγο, συμπατριώτισσα κι άξια πολιτικό, μου είναι εξαιρετικά δύσκολο. Η Φώφη έφυγε από τη ζωή όπως έζησε τη ζωή: έντιμη κι αγωνίστρια! Ο πολιτικός κόσμος είναι πιο φτωχός. Στους οικείους της εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια. Ήταν τιμή μου που γνώρισα και συνεργάστηκα με τον άνθρωπο και πολιτικό Φώφη Γεννηματά. Αιωνία της η μνήμη!», έγραψε ο Αντώνης Σαμαράς.

Πόσο κρίμα! Μερικές φορές δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσεις αυτό που νοιώθεις. Το να αποχαιρετήσω την Φώφη Γεννηματά,...

Posted by Αντώνης Σαμαράς / Antonis Samaras on Monday, October 25, 2021
 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share