Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

"Ο ίδιος θα μας λείψει...": Ο θάνατος που βύθισε στο πένθος την Φώφη Γεννηματά, 40 μέρες πριν "φύγει" και η ίδια!

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας!

25 Οκτωβρίου 2021 13:07
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας τι μας φυλάει καμιά φορά! Στις 02 Σεπτεμβρίου έφυγε από την ζωή ο Μίκης Θεοδωράκης, με την Φώφη Γεννηματά να εκφράζει την θλίψη της και πως είναι μια απώλεια που θα έλειπε σε όλους! Τελικά έμελλε να φύγει και η ίδια λίγες μέρες μετά, μετά από μάχη με τον καρκίνο!

Δείτε τι είχε αναφέρει η ίδια όταν πέθανε ο Μίκης Θεοδωράκης:

«Ο ίδιος θα μας λείψει. Το έργο του θα είναι εδώ να μας εμπνέει και κυρίως να μας ενώνει όλους, να αγωνιστούμε για την Ελλάδα που ονειρευόμαστε, την Ελλάδα που μπορεί. Γιατί αυτό θα ήθελε κι ο ίδιος ο Μίκης. Ο Μίκης της νιότης μας, των αγώνων μας και της καρδιάς μας!»

Αποχαιρετούμε με θλίψη , σεβασμό και τιμή τον Μίκη Θεοδωράκη. Τον αστείρευτο συνθέτη, τον Μίκη του πολιτισμού και των...

Posted by Fofi Gennimata on Thursday, September 2, 2021

Αυτή είναι η οικογένεια της Φώφης Γεννηματά: Ο γάμος στα 22 και τα 3 παιδιά της! Ποιος είναι ο σύζυγός της, Ανδρές Τσούνης

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 56 ετών, η Φώφη Γεννηματά μετά από γεναία μάχη με τον καρκίνο, αφήνοντας πίσω της έναν σύζυγο και 3 παιδιά!

Λίγα είναι τα πράγματα που γνωρίζουμε για τη ζωή της! Όσα έχει αποκαλύψει η ίδια δηλαδή! Για την οικογενειακή της ζωή, την προσπάθειά της να γίνει μητέρα, την ιστορία της οικογένειάς της με τον καρκίνο και τον σεξισμό στη Βουλή μίλησε στο παρελθόν η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ!

«Όταν ήμουν 22 χρονών στον πρώτο μου γάμο, μας είπαν ότι δεν θα κάνουμε παιδιά, μας το απέκλεισαν. Είπα ότι δεν το βάζω κάτω, δεν υπάρχει περίπτωση, δεν μπορώ να σκεφτώ τη ζωή μου χωρίς παιδιά και ξεκίνησα έναν πάρα πολύ μεγάλο αγώνα που κράτησε 10 χρόνια και τελικά ήρθε η Αιμιλία στη ζωή μας και τα άλλαξε όλα. Αποφασίσαμε να υιοθετήσουμε ένα παιδάκι, αρχίσαμε να ψάχνουμε τη διαδικασία και τότε έμεινα έγκυος στην Αιμιλία. Ήταν η τελευταία προσπάθεια εξωσωματικής που κάναμε. Μετά, τα άλλα δύο μου παιδιά ήρθαν φυσιολογικά. Είναι από τα περίεργα που συμβαίνουν στη ζωή». Είπε η Φώφη Γεννηματά ανοιχτά στη συνέντευξή της παραδεχόμενη ότι η κόρη της Αιμία που απέκτησε με τον πρώτο σύζυγό της Αλέκο Ντέκα ήρθε στον κόσμο με εξωσωματική.

Αναφερόμενη στον δεύτερο σύζυγό της που είναι μαζί του 15 χρόνια, λέει: «Ήταν έρωτας… Ο Ανδρέας είναι οδοντίατρος, εγώ έχω θέμα με τους οδοντιάτρους. όταν τον πρωτογνώρισα και μου είπε τι δουλειά κάνει, είπα είναι δυνατόν;».

Φώφη Γεννηματά

Η ίδια μίλησε για την οικογενειακή της ζωή με τον οδοντίατρο σύζυγό της Ανδρέα Τσούνη και τα δύο μικρότερα παιδιά τους, καθώς η μεγαλύτερη κόρη της σπούδαζε ως τώρα στο εξωτερικό. «Σηκωνόμαστε πολύ νωρίς, οπότε βρίσκουμε χρόνο να πιούμε τον πρωινό μας καφέ μαζί και τα βράδια βρισκόμαστε πάλι εδώ και στα εύκολα και στα δύσκολα, τα μοιραζόμαστε. Μαγειρεύω, μου αρέσει. Στα παιδιά μου αρέσει πολύ το σουφλέ που κάνω με μακαρόνια και τέσσερα τυριά» αποκάλυψε η Φώφη Γεννηματά.

Φώφη Γεννηματά - Ανδρέας Τσούνης: Ο ρομαντικός γάμος του ζευγαριού!

Στις 13 Ιουνίου του 2003, ενώθηκαν “εις σάρκαν μιαν” η Φώφη Γεννηματά με τον εκλεκτό της καρδιάς της και οδοντίατρο, Ανδρέα Τσούνη.

Η νύφη κατέφθασε στην εκκλησία με τη συνοδεία της κόρης της- η οποία ήταν παρανυφάκι στον γάμο- και επέλεξε ένα κατάλευκο maxi ρούχο σε ίσια γραμμή που θύμιζε περισσότερο φόρεμα, παρά νυφικό.

Ο γάμος της Φώφης Γεννηματά και του Ανδρέα Τσούνη έγινε στο εκκλησάκι του κτήματος όπου το ζευγάρι επέλεξε να πραγματοποιήσει και τη γαμήλια δεξίωση.

Ανδρέας Τσούνης - Φώφη Γεννηματά: Ο λαμπερός γάμος της προέδρου του ΚΙΝΑΛ και η βόμβα πως δεν μπορούσε να κάνει παιδιά!

Ο στολισμός στο μικρό εκκλησάκι ήταν ρομαντικός, με λευκά αλλά και ροζ τριαντάφυλλα, ενώ τα ίδια άνθη χρησιμοποιήθηκαν και για τον στολισμό στις ροτόντες όπου δείπνησαν οι καλεσμένοι.

Δείτε φωτογραφία από την ημερά αυτή:

Ανδρέας Τσούνης - Φώφη Γεννηματά: Ο λαμπερός γάμος της προέδρου του ΚΙΝΑΛ και η βόμβα πως δεν μπορούσε να κάνει παιδιά!

Ανδρέας Τσούνης - Φώφη Γεννηματά: Ο λαμπερός γάμος της προέδρου του ΚΙΝΑΛ και η βόμβα πως δεν μπορούσε να κάνει παιδιά!

Ανδρέας Τσούνης - Φώφη Γεννηματά: Ο λαμπερός γάμος της προέδρου του ΚΙΝΑΛ και η βόμβα πως δεν μπορούσε να κάνει παιδιά!

Ανδρέας Τσούνης - Φώφη Γεννηματά: Ο λαμπερός γάμος της προέδρου του ΚΙΝΑΛ και η βόμβα πως δεν μπορούσε να κάνει παιδιά!

Τα παιδιά της Φώφης Γεννηματά

«Έχω τρία παιδιά, 23, 16,5 και 12. Δυο κορίτσια κι ένα αγόρι. Η ισορροπία στην προσωπική μου ζωή με γεμίζει για να κάνω ό,τι κάνω. Η Αιμιλία σπουδάζει στη Γλασκώβη αρχιτεκτονική… Παντρεύτηκα τον πρώτο μου σύζυγο πολύ μικρή, στα 22, δεν ξέρω καν πώς το έκανα αυτό. Ήμασταν μαζί από φοιτητές», λέει η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Alpha.

Ωστόσο σαν δύο σταγόνες νερό έμοιαζε με την πρώτη της κόρη, Αιμιλία!

Μια και μοναδική φωτογραφία με την κόρη της, είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η πρώην πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά το 2015, γράφοντας από κάτω: «Με το θησαυρό μου».

Φώφη Γεννηματά

Δείτε παρακάτω και φωτογραφία με τα 3 της παιδιά:

Φώφη Γεννηματά: Ο γάμος στα 22 με γνωστό οδοντίατρο, η μάχη με τον καρκίνο και τα τρία παιδιά της

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share