Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021

Τραγικά νέα για την υγεία του Ταγίπ Ερντογάν!

Άλλη μια φορά που κοιμήθηκε μπροστά σε όλους...

21 Οκτωβρίου 2021 23:14
Τραγικά νέα για την υγεία του Ταγίπ Ερντογάν!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμη ένα περιστατικό έρχεται να προστεθεί στο... σούσουρο για την υγεία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου στην Ανγκόλα, όπου παρευρισκόταν ο Τούρκος πρόεδρος με τον ομόλογό του, Ζοάο Λουρένσο.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στο twitter ο δημοσιογράφος Abdullah Bozkurt, διαχειριστής της ανεξάρτητης σελίδας Nordic Monitor, ο Ερντογάν φαίνεται να… αποκοιμιέται κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Προβληματισμός για τον Τούρκο πρόεδρο

Σχολιάζοντας το απόσπασμα από το βίντεο ο Τούρκος δημοσιογράφος γράφει πως η εικόνα του Τούρκου προέδρου αποτελεί «πιθανή ένδειξη για την άρρωστη υγεία του».

Μάλιστα συμπληρώνει πως ο Ερντογάν «καθάρισε και τη μύτη του μπροστά στις κάμερες και στους δημοσιογράφους».

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που τον παίρνει ο ύπνος μπροστά στις κάμερες καθώς το καλοκαίρι η εμφάνισή του στο τηλεοπτικό διάγγελμα που απηύθυνε με αφορμή τη μουσουλμανική εορτή του Κουρμπάν μπαϊράμ εμφανίστηκε νυσταγμένος και να «μασάει» τα λόγια του, μιλώντας ασυνάρτητα. Κάποια στιγμή έβγαλε έναν αναστεναγμό και έκλεισε τα βλέφαρά του για ένα δευτερόλεπτο προτού συνέλθει ξανά, με αποτέλεσμα να υπάρξουν φήμες μέχρι και για απώλεια της προεδρίας.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share