Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις! Κουράστηκα!» (Video)

Αδιανόητες δηλώσεις

21 Οκτωβρίου 2021 11:48
Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις! Κουράστηκα!» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αδιανόητες δηλώσεις έκανε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο Kontra. Παράλληά, προκλητικός ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης σε προηγούμενη συνέντευξή του λέγοντας: «Έχουμε καταναλωτές που ξοδεύουν και για να ξοδεύουν σημαίνει ότι έχουν»

«Προσωπικά, κουράστηκα. Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις! Τέρμα! Πάμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Όποιος εμβολιαστεί! Τέρμα! Δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο! Κουράστηκα! Δεν υπάρχει, να κάνει το κράτος, κάτι παραπάνω σε αυτό το θέμα. Τα έχει κάνει όλα!», είπε επιδεικνύοντας την οργή του ο κ. Γεωργιάδης.

Και η λύση προκειμένου η κυβέρνηση Μητσοτάκη να μην ελεγχθεί για την αποτελεσματικότητα του «επιτελικού κράτους» είναι παγίως η ίδια, αφού κατά τον κ. Γεωργιάδη «από εδώ και μπρος, ο καθένας έχει ατομική ευθύνη. Σου λέει “θέλω να εμβολιαστώ” ή “δεν θέλω” … Το κράτος δεν θα ξανακλείσει, η αγορά δεν θα ξανακλείσει. Δεν θα κλείσουμε τον κόσμο στα σπίτια του επειδή κάποιοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν. Τελεία και παύλα!».

Ωμή παραδοχή Άδωνι Γεωργιάδη: «Ή συγχώνευση ή λουκέτο» - Μίλησε για αφανισμό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε χθεσινή του συνέντευξη προανήγγειλε τον «θάνατο» των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, αφού η κυβέρνηση δεν προβλέπει γι' αυτές πρόσβαση στο Ταμείο Ανάκαμψης, επειδή είναι πολύ... μικρές!

Μιλώντας στο Kontra24, o υπουργός συμβούλεψε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να επιβιώσουν να ακολουθήσουν «τους κανόνες της σύγχρονης οικονομίας». Για τις επενδύσεις αλλά και την πορεία της πανδημίας στην χώρα έχει μιλήσει μεταξύ άλλων ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Υποστήριξε πως «είναι κρίσιμο για την ελληνική οικονομία να πείσουμε αυτές τις επιχειρήσεις να συνενωθούν», δηλαδή στην ουσία τα… «μικρά ψάρια» να εξαγοραστούν και να «καταβροχθιστούν» από τα «μεγάλα ψάρια» που κυριαρχούν στην αγορά και ισοπεδώνουν τη ραχοκοκαλιά του εμπορίου, που είναι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

«Επιχειρήσεις με 2-3 εργαζομένους στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν έχουν πρόσβαση στις τράπεζες. Τι να κάνουμε τώρα;», ομολόγησε ωμά ο κ. Γεωργιάδης δίνοντας το σήμα της κυβέρνησης για οικονομική εξόντωση των – πολύ… μικρών για να σωθούν – επιχειρήσεων.

Ενώ ξεκαθάρισε πως τα δάνεια από το Ταμείο Ανάκαμψης που δίνονται μέσω τραπεζών, θα εξυπηρετούν τις χρεωμένες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μόνο σε περίπτωση που αυτές συγχωνεύονται.

Το βίντεο με τη συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη:

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share