Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022

Βασίλης Λεβέντης: Παραμένει στη ΜΕΘ για 26η ημέρα - Τα νεότερα για την υγεία του

Έχει ανοίξει τα μάτια και αναπνέει σχεδόν μόνος του

21 Οκτωβρίου 2021 11:16
Βασίλης Λεβέντης: Παραμένει στη ΜΕΘ για 26η ημέρα - Τα νεότερα για την υγεία του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Λεβέντης, πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, συνεχίζει να δίνει τη μάχη με τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Η νέα προσπάθεια αποσωλήνωσης ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ωστόσο ο Βασίλης Λεβέντης παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) για 26η ημέρα.

Σε δηλώσεις που έκανε ο αδελφός του, τα νεότερα για τον προέδρο της Ένωσης Κεντρώων είναι καλύτερα σε σχέση με το προηγούμενο χρονικό διάστημα όταν και επιδεινώθηκε η υγεία του.

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του

Όπως μετέδωσε το Mega, ο Βασίλης Λεβέντης έχει βγει από τη διασωλήνωση και αναπνέει σχεδόν μόνος του, ωστόσο μέσω τραχειοστομίας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έχει ανοίξει τα μάτια του και ανταποκρίνεται σε όσα του λένε οι γιατροί, παρουσιάζοντας αργή αλλά σταθερή βελτίωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Λεβέντης δεν έχει κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, Δημοσθένης Δανέλλα, είχε γνωστοποιήσει πως ο πρόεδρος του κόμματος είχε κάνει ένα πλήρες ιατρικό τσεκ απ στα τέλη Ιουλίου και ήταν θέμα χρόνου να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. «Ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί το εμβόλιο» είχε αναφέρει η σύζυγός του.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share