Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Πετσόκοψαν» την κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη - «Ζηλεύετε; Ξυδάκι!» (photos)

Σάλος στο twitter

5 Οκτωβρίου 2021 15:01
«Πετσόκοψαν» την κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη - «Ζηλεύετε; Ξυδάκι!» (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Πετσόκοψαν» την κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη! Συγκεκριμένα, δουλειά στο Λονδίνο αρχίζει η Σοφία Μητσοτάκη, όπως έγινε γνωστό και μάλιστα σε πολύ υψηλόβαθμο πόστο στα κεντρικά της CVC Capital Partners.

Συγκεκριμένα, όλα αυτά λίγους μήνες αφότου εξαγόρασε την Εθνική Ασφαλιστική το αμερικανικό fund, δηλαδή τον περασμένο Μάρτιο. Ενώ, full in love ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Δείτε εδώ την τρυφερή ανάρτηση που έκανε μαζί με τη Μαρία Σάκκαρη.

Σύμφωνα λοιπόν με το Linkedin της κόρης του πρωθυπουργού, από τον Αύγουστο του 2021 εργάζεται ως investors relation manager στο Λονδίνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πληροφορία διέρρευσε από την παράταξη «Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία» του Συλλόγου Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής.

«Δώστε δουλειές στα "δικά" μας παιδιά

Συνάδελφοι,

Η CVC Capital Partners προσέλαβε σαν investors relation manager την κόρη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Σοφία, στα γραφεία της στο Λονδίνο.

Νόμιμο ναι, ηθικό και δεοντολογικό όμως;

Το να επενδύει στη χώρα μας ένα hedge fund που αγόρασε κοψοχρονιά την Εταιρία μας και να προσλαμβάνει την κόρη του πρωθυπουργού που, μέσω του Τ.Χ.Σ., έδωσε την έγκριση για το ξεπούλημα της Εταιρίας μας, πόσο ηθικό και δεοντολογικό είναι;

Πόσο ηθικά είναι άραγε όλα στον χώρο των business…», γράφει αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης «Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία» του Συλλόγου Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Χαμός στο twitter με την κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη - Έπεσαν να την «φάνε»

Άμεσα το Twitter… τσίμπησε την είδηση και πολύ ήταν αυτοί που άφησαν και το καυστικό τους σχόλιο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share