Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021

Σάλος με τις δηλώσεις Θάνου Πλεύρη: «Φύλαξη των συνόρων δεν υφίσταται εάν δεν υπάρχουν νεκροί!» (Video)

«Η κόλαση πρέπει να φαντάζει παράδεισος σε αυτό που θα ζουν εδώ»

5 Οκτωβρίου 2021 11:09
Σάλος με τις δηλώσεις Θάνου Πλεύρη: «Φύλαξη των συνόρων δεν υφίσταται εάν δεν υπάρχουν νεκροί!» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πάνω από δέκα χρόνια πέρασαν όταν ο σημερινός υπουργός υγείας και τότε βουλευτής του ΛΑΟΣ Θάνος Πλεύρης εξηγούσε τον Απρίλιο του 2011 σε εκδήλωση του ακροδεξιού περιοδικού Patria με ποιους τρόπους πρέπει να αντιμετωπίζεται το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα: με νεκρούς μετανάστες και αποκλεισμό τους από κάθε παροχή υγείας και όχι μόνο. Με τον ίδιο να είχε πεί ότι δεν τίθεται θέμα νέου lockdown στη Θεσσαλονίκη!

Το περιοδικό PATRIA μπορεί να μην είναι το ίδιο με την οργάνωση propatria της οποίας μέλος είναι ο συλληφθέντας ακροδεξιός για την επίθεση στο Νέο Ηράκλειο, ωστόσο τα δύο εθνικιστικά παραπαίδια της Χρυσής Αυγής είχαν άμεση συνεργασία, με μέλη της propatria να γράφουν στο περιοδικό και αντίστοιχα το περιοδικό να διαφημίζει τις εκδηλώσεις της οργάνωσης, σύμφωνα με το tvxs.gr.

«Η φύλαξη των συνόρων δεν μπορεί να υφίσταται αν δεν υπάρχουν απώλειες και για να γίνω κατανοητός, αν δεν υπάρχουν νεκροί!», είχε πει χαρακτηριστικά αλλά δεν είχε μείνει εκεί, καθώς εξήγησε και τι εννοεί λέγοντας τη φράση «αντικίνητρα»:

«Όταν είσαι εδώ δεν θα υπάρχουν κοινωνικές παροχές, δεν θα μπορείς να φας, να πιεις, δεν θα μπορείς να πας στο νοσοκομείο. […] Πρέπει να περνάνε χειρότερα -από τις χώρες τους-. Η κόλαση πρέπει να φαντάζει παράδεισος σε αυτό που θα ζουν εδώ!».

«Ο ασθενής πρέπει να αποφασίζει χωρίς να πιέζεται»: Όταν ο Πλεύρης ήταν κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού (Video)

Θάνος Πλεύρης: Ένα βίντεο, μετά την υπουργοποιήση του πολιτικού, κάνει τον γύρο του διαδικτύου σχετικά με τν υποχρεωτικό εμβολιασμό. Ο νέος υπουργός Υγείας φαίνεται να μιλά στο βίντεο, τότε που ήταν ακόμα βουλευτής του ΛΑΟΣ, για την τρομοκρατία που ασκούσαν οι επιστήμονες τα κανάλια προκειμένου να πείσουν τον κόσμο να εμβολιαστεί με ένα αμφιβόλου ποιότητας σκεύασμα, το οποίο δεν είχε δοκιμαστεί αρκετά. Ενώ, μία απρόσμενη εξέλιξη είχαμε για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού των υγειονομικών.

Οι δηλώσεις του Θάνου Πλεύρη για το εμβόλιο

«Δόθηκε η εικόνα ενός πατερναλιστικού προτύπου της ιατρικής. Προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο με ένα φοβικό συναίσθημα. Έχουμε ένα νέο σκεύασμα, μη δοκιμασμένο, στα όρια των πειραματικών ελέγχων. Δεν είχαν γίνει όλες οι φάσεις των κλινικών δοκιμών. Αποφάσισε ο ΠΟΥ να τεθεί σε κυκλοφορία. Είμαστε σε φιλελεύθερη λογική, ο ασθενής πρέπει να αποφασίζει χωρίς να πιέζεται».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share