Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021

Το... τρολάρισμα της χρονιάς στους Τούρκους: Το τρελό χουνέρι του Φλώρου στους γείτονες

Ξεκάθαρο μήνυμα από τον Α/ΓΕΕΘΑ

28 Σεπτεμβρίου 2021 17:03
Το... τρολάρισμα της χρονιάς στους Τούρκους: Το τρελό χουνέρι του Φλώρου στους γείτονες
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Το... τρολάρισμα της χρονιάς έκανε στους Τούρκους ο Κωνσταντίνος Φλώρος, με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ να στέλνει με ιδιαίτερο τρόπο το μήνυμά του.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση και υπογραφή της αμυντικής συμφωνίας με την Γαλλία, αναφορικά με την προμήθεια των νέων προηγμένων φρεγατών Belharra και της ρήτρας αμοιβαίας συνδρομής των δύο χωρών, θέλησε να ασχοληθεί και με το Καστελόριζο.

Το σχόλιο του Φλώρου μετά τη συμφωνία

Έτσι, λοιπόν, ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας προχώρησε και σε μια ακόμα δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ένα επικό τρολάρισμα στους Τούρκους, αναφερόμενος στο υποβρύχιο «Παπανικολής» το οποίο έκανε την «εμφάνιση» του σήμερα Τρίτη (28/9) στο Καστελόριζο, προκαλώντας την έκπληξη όχι μόνο των κατοίκων της νήσου, αλλά και των γειτόνων μας.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ έγραψε χαρακτηριστικά: «Το Υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ αναδύθηκε επιβλητικά έξω από το λιμάνι της Μεγίστης στο Καστελόριζο, δημιουργώντας στους κατοίκους του ακριτικού νησιού μας την αίσθηση της απόλυτης ασφάλειας, «διευκολύνοντας» έστω και έτσι την αγωνιώδη προσπάθεια εκείνων που επιχειρούν να το εντοπίσουν. Τα Υποβρύχιά μας παραμένουν οι «Αθέατοι» Άοκνοι φρουροί του Αιγαίου, με τα περισκόπιά τους να παρακολουθούν τα πάντα!!!».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share