Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021

«Κατέρρευσε» ο Γιώργος Τράγκας - Δύσκολες ώρες για το δημοσιογράφο

Σε απόγνωση μετά από όσα έμαθε

28 Σεπτεμβρίου 2021 15:38
«Κατέρρευσε» ο Γιώργος Τράγκας - Δύσκολες ώρες για το δημοσιογράφο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε «κατάρρευση» οδηγήθηκε ο Γιώργος Τράγκας, ο οποίος ζει δύσκολες ώρες, σχετικά με ένα εγχείρημα που ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό.

Το Κίνημα Ελευθέρων Πολιτών του γνωστού δημοσιογράφου μετρά ακόμη μία σημαντική απώλεια. Προ ημερών τα βρόντηξε και έφυγε από το επιτελείο του ο Θάνος Πατσέλος.

Πρόκειται για πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που είχε οργανωτική εμπειρία, καθώς είχε αναλάβει στο παρελθόν και την προεκλογική εκστρατεία του Γ. Παπανδρέου, αλλά και του Γ. Καμίνη στον Δήμο Αθηναίων. Στον Γ. Τράγκα είχε «πάει» με τη μεσολάβηση του Γ. Δημαρά, ο οποίος είναι άγνωστο αν θα συνεργαστεί μέχρι τέλους με το Κίνημα Ελευθέρων Πολιτών, με τον δημοσιογράφο πάντως να συνεχίζει να ρίχνει τα «πυρά» του.

Γιώργος Τράγκας στο κόμμα του

Τα εγκαίνια και οι υπόλοιποι αποχωρήσαντες

Ο ίδιος, πάντως, είχε κάνει τον Ιούνιο τα εγκαίνια του κόμματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», τη στιγμή που αποχωρούν κι άλλοι.

Εχουν ήδη αποχωρήσει η Ραχήλ Μακρή, ο Νίκος Καραχάλιος, ο Δ. Καζάκης και ο εκπρόσωπος του ΔΗΚΚΙ. Προηγουμένως, ο Γ. Τράγκας έδειξε την έξοδο και στον πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκο Νικολόπουλο.

«Διαβάσαμε στο Facebook ότι ο αγαπητός φίλος και έμπειρος, παλαιός πολιτικός κ. Νίκος Νικολόπουλος επέλεξε να περιοδεύσει ως πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας. Όλες οι ελεύθερες αποφάσεις των φίλων και ιδιαίτερα οι πολιτικές είναι απόλυτα σεβαστές. Ευχόμεθα καλή επιτυχία, καλούς αγώνες υπέρ του λαού και αίσιο εκλογικό τέλος στον κ. Νικολόπουλο. Η σκέψη μας θα τον συντροφεύει», έγραψε ο Γ. Τράγκας στο facebook.

Απτόητος, παρά ταύτα, ο γνωστός δημοσιογράφος έκανε τα εγκαίνια του κόμματος στην Πλατεία Καραϊσκάκη παρέα με τον Γιάννη Δημαρά του Αρματος Πολιτών και μερικές δεκάδες φίλων του νέου «κινήματος», όπως το ονομάζει.

Στα γραφεία του κόμματος είναι αναρτημένες φωτογραφίες του Γιώργου Τράγκα από τη δημοσιογραφική του καριέρα, του Κωνσταντίνου Καραμανλή αλλά και του Ανδρέα Παπανδρέου καθώς και του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share