Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ευχάριστα νέα: Αποσωληνώθηκε ο Βασίλης Λεβέντης!

Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση

28 Σεπτεμβρίου 2021 14:08
Ευχάριστα νέα: Αποσωληνώθηκε ο Βασίλης Λεβέντης!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Βασίλη Λεβέντη, καθώς ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, που νοσηλεύεται με κορωνοϊό, αποσωληνώθηκε.

Ο κ. Λεβέντης, ωστόσο παραμένει σε πολύ σοβαρή κατάσταση, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την πορεία της υγείας του.

Ποιος ήταν ο λόγος που δεν εμβολιάστηκε

Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται με κορωνοϊό, διασωληνωμένος, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, με τις επόμενες ώρες να είναι αρκετά κρίσιμες.

Ο ίδιος βρέθηκε στην Εντατική και δίνεται «μάχη», ώστε να κρατηθεί στη ζωή. Τα ερωτήματα, παράλληλα, δεν είναι λίγα για το λόγο, που δεν είχε εμβολιαστεί ο 70χρονος πολιτικός, ο οποίος δεν ήταν αρνητής σε καμία περίπτωση, αλλά απεναντίας «ωθούσε» το κοινό μέσω των δηλώσεών του στον εμβολιασμό.

Μιλώντας στο OPEN, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, επεσήμανε πως η κατάσταση της υγείας του Βασίλη Λεβέντη «παραμένει κρίσιμη πλην σταθερή». Παράλληλα τόνισε πως ο Βασίλης Λεβέντης είχε ολοκληρώσει ένα ιατρικό τσεκ απ στα τέλη Ιουλίου – αρχές Αυγούστου, λέγοντας πως ήταν θέμα χρόνου να κάνει το εμβόλιο. Ο ίδιος είπε πως ο κ. Λεβέντης δεν ήταν κατά του εμβολίου και προχωρούσε σε δηλώσεις προτροπής για εμβολιασμό.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share