Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βασίλης Λεβέντης: Σε κρίσιμη κατάσταση ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων - Ο λόγος που δεν εμβολιάστηκε

Δύσκολη η κατάσταση για τον 70χρονο πολιτικό

27 Σεπτεμβρίου 2021 08:17
Βασίλης Λεβέντης: Σε κρίσιμη κατάσταση ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων - Ο λόγος που δεν εμβολιάστηκε
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται με κορωνοϊό, διασωληνωμένος, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, με τις επόμενες ώρες να είναι αρκετά κρίσιμες.

Ο ίδιος βρίσκεται στην Εντατική και δίνεται «μάχη», ώστε να κρατηθεί στη ζωή. Τα ερωτήματα, παράλληλα, δεν είναι λίγα για το λόγο, που δεν είχε εμβολιαστεί ο 70χρονος πολιτικός, ο οποίος δεν ήταν αρνητής σε καμία περίπτωση, αλλά απεναντίας «ωθούσε» το κοινό μέσω των δηλώσεών του στον εμβολιασμό.

Μιλώντας στο OPEN, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, επεσήμανε πως η κατάσταση της υγείας του Βασίλη Λεβέντη «παραμένει κρίσιμη πλην σταθερή». Παράλληλα τόνισε πως ο Βασίλης Λεβέντης είχε ολοκληρώσει ένα ιατρικό τσεκ απ στα τέλη Ιουλίου – αρχές Αυγούστου, λέγοντας πως ήταν θέμα χρόνου να κάνει το εμβόλιο. Ο ίδιος είπε πως ο κ. Λεβέντης δεν ήταν κατά του εμβολίου και προχωρούσε σε δηλώσεις προτροπής για εμβολιασμό.

Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

Το μεσημέρι της Κυριακής, το νοσοκομείο Ευαγγελισμός εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας του κ. Λεβέντη: «Το Σάββατο 25/9/2021 διεκομίσθη με συμπτώματα COVID-19 στο ΓΝΑ Ευαγγελισμός, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου όπου και διασωληνώθηκε. Χορηγείται η δέουσα φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share