Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Σάλος με τη δημοσίευση καταλόγου με τα στοιχεία μεταναστών μαθητών νηπιαγωγείου - Τη διαγραφή του ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Μετά τις αντιδράσεις η λίστα αποσύρθηκε

15 Σεπτεμβρίου 2021 13:26
Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Σάλος με τη δημοσίευση καταλόγου με τα στοιχεία μεταναστών μαθητών νηπιαγωγείου - Τη διαγραφή του ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλες αντιδράσεις, που πλέον έφτασαν σε κορυφαίο πολιτικό επίπεδο με την αξιωματική αντιπολίτευση να ζητά την διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, προκάλεσε η απόφαση του site meaculpa.gr να δημοσιευθούν ονόματα μαθητών νηπιαγωγείου που ήταν μετανάστες.

Με την πρόφαση της ανάδειξης του ζητήματος του δημογραφικού προβλήματος το site δημοσίευσε έναν κατάλογο με τα στοιχεία των μαθητών νηπιαγωγείου στην Αθήνα τον οποίο μάλιστα χαρακτήριζε «σοκαριστικό». Μετά από τις αντιδράσεις που προκάλεσε η εν λόγω ανάρτηση το κείμενο τροποποιήθηκε και ο κατάλογος «κατέβηκε».

Μάλιστα για την τροποποίηση ενημέρωσε το ίδιο το site στο Twitter του. Επίσης, στην κάμερα του «Πρωινού» είχε μιλήσει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί και στις απόψεις του περί σεξουαλικής ταυτότητας.

Στο Twitter ο δημοσιογράφος Άρης Χατζηστεφάνου δημοσίευσε printscreens από το δημοσίευμα καλώντας τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο οποίος φέρεται να υπήρξε ιδιοκτήτης του site meacupla.gr, να τοποθετηθεί.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την διαγραφή Μπογδάνου

Τη διαγραφή του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Μπογδάνου ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Εχθές το βράδυ ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μπογδάνος αναπαρήγαγε δημοσίευμα από γνωστή ακροδεξιά ιστοσελίδα, το οποίο στην αρχική του μορφή δημοσίευσε ονόματα μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας», αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ και σημειώνει πως «πρόκειται για μια εγκληματική και φρικιαστική ενέργεια που έχει ως αποτέλεσμα να στοχοποιήσει μικρά παιδιά υποκινώντας πράξεις βίας εναντίον τους».

Η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει ότι «ο κ. Μητσοτάκης είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για όλα αυτά, αφού έχει μετατρέψει την κυβέρνησή του σε κυβέρνηση του ΛΑΟΣ και των αρνητών του Ολοκαυτώματος».

Όπως επισημαίνει, «το μόνο που έχει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης αν δεν καλύπτει αυτές τις φασιστικές πρακτικές είναι να πει πώς βρέθηκε στα χέρια του βουλευτή του η λίστα με τα προσωπικά δεδομένα νηπίων και στη συνέχεια να τον διαγράψει».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share