Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θετικός στον κορωνοϊό ο Άδωνις Γεωργιάδης

Θυμίζουμε πως ο Υπουργός είναι εμβολιασμένος εδώ και καιρό!

27 Ιουλίου 2021 07:27
Θετικός στον κορωνοϊό ο Άδωνις Γεωργιάδης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης είναι εμβολιασμένος, ωστόσο βρέθηκε θετικός στον ιό. Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, το rapid test που είχε κάνει αρχικά είχε βρεθεί αρνητικό. Ωστόσο το μοριακό που έκανε κάποιες ώρες μετά, έδειξαν ότι είναι θετικός στον ιό.

Ο ίδιος θα μπει σε καραντίνα, το γραφείο του όμως θα παραμείνει ανοιχτό, μιας και όπως λέει βάσει πρωτοκόλλου δεν προβλέπεται καραντίνα για τους εμβολιασμένους.

Υπενθυμίζεται πως ο υπουργός Ανάπτυξης είχε ξανανοσήσει από κορωνοϊό.

Θετικός στον κορωνοϊό ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του σημειώνει: «Αν και χθες το πρωί όταν βγήκα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, έκανα βάσει του εκεί πρωτοκόλλου, rapid test και ήμουν αρνητικός, ξαφνικά το βράδυ ανέβασα πυρετό. Έκανα αμέσως pcr και τα αποτελέσματα που μου ήρθαν τα ξημερώματα με βγάζουν θετικό στον κορωνοϊό.

Είμαι σχεδόν 49 ετών και ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος. Καλώ όλους τους συνομηλίκους ειδικά να τους μεγαλύτερους από μένα να εμβολιαστούν το δυνατόν συντομότερα. Είναι αδύνατον να προβλέψεις που και πως θα το κολλήσεις και είναι κρίμα αυτονοήτως μπαίνω σε καραντίνα έως ότου μου περάσει, είμαι όμως καλά και θα εξακολουθήσω να εργάζομαι κανονικά μέσω Διαδικτύου. Όσοι έχω συναντήσει χθες είναι εμβολιασμένοι ευτυχώς και βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα, όποτε το γραφείο μου λειτουργεί κανονικά».

"Να ζητήσω συγγνώμη επειδή έκανα σαρδάμ;" - Η απολογία του Άδωνι για το «Ακενοτούμπο»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο κορυφαίος παίκτης παγκοσμίως. Κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο του MVP δύο φορές στη μέχρι τώρα καριέρα του και φέτος να οδηγήσει τους Μιλγουόκι Μπακς στο πρώτο πρωτάθλημα έπειτα από 50 χρόνια και να αναδειχθεί κορυφαίος των τελικών.

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον Greek Freak όπως συνηθίζουν να τον αποκαλούν και παγκοσμίως, και για το λάθος που είχε κάνει στο όνομά του πριν από μερικά χρόνια ρωτήθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, και με αφορμή την τεράστια επιτυχία του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Μπακς και την κατάκτηση του πρωταθλήματος του ΝΒΑ, ρωτήθηκε αν αισθάνεται ότι πρέπει να του ζητήσει συγγνώμη γιατί είχε αποκαλέσει τον Έλληνα διεθνή «Ακενοτούμπο» σε τηλεοπτική του εμφάνιση. Ο κ. Γεωργιάδης απάντησε πως το λάθος του ήταν ένα σαρδάμ και πως συγγνώμη πρέπει να του ζητήσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ που τον βρίζουν. Τόνισε μάλιστα πως είχε ξεκαθαρίσει πως είναι σαρδάμ στην ίδια εκπομπή.

Αναλυτικά ο διάλογος:

Δημοσιογράφος: Για την υπόθεση Αντετοκούνμπο, αισθάνεστε ότι πρέπει να ζητήσετε μία συγγνώμη από τον ίδιο;

Άδωνις Γεωργιάδης: Να ζητήσω συγγνώμη επειδή έκανα σαρδάμ; Τώρα μιλάτε σοβαρά;

Δημοσιογράφος: Σαρδάμ ήταν;

Άδωνις Γεωργιάδης: Από την πρώτη μέρα είπα ότι έκανα σαρδάμ. Δεν έχετε κάνει σαρδάμ στην ζωή σας; Συγγνώμη πρέπει να μου ζητήσουν όλοι από τον ΣΥΡΙΖΑ που με βρίζουν εδώ και δύο χρόνια για ένα σαρδάμ που το είπα στην ίδια εκπομπή «συγγνώμη έκανα σαρδάμ». Αλλά τέτοιοι είστε. Όχι εσείς προσωπικά, οι ΣΥΡΙΖΑΟΙ... Φαρισαίοι, υποκριτές και ψεύτες. Λες και δεν έχει κάνει σαρδάμ ο Τσίπρας στην ζωή του.

Δείτε το απόσπασμα στο τέλος του βίντεο:

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share