Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021

Άσχημα τα νέα για τον Γιώργο Τράγκα - Χαμός με αυτό το βίντεο

Τριγμοί στο πολιτικό κόμμα του γνωστού δημοσιογράφου

18 Ιουλίου 2021 08:45
Άσχημα τα νέα για τον Γιώργο Τράγκα - Χαμός με αυτό το βίντεο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γιώργος Τράγκας: Τριγμοί στο πολιτικό κόμμα του γνωστού δημοσιογράφου καθώς είχαμε νέες αποχωρήσεις μελών. Τι συνέβη και η ανακοίνωση των μελών που αποχώρησαν, ενώ χαμός επικρατεί με ένα βίντεο του Γιώργου Τράγκα.

Με μια λιτή ανακοίνωση η επιτροπή των Ελευθέρων Ανθρώπων του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα στην Ρόδο παραιτήθηκε. Η παραίτηση της επιτροπής ήρθε μετά την παραίτηση του Νίκου Νικολόπουλου. Υπενθυμίζουμε πως ο Γιώργος Τράγκας διατηρούσε το κόμμα αυτό από τον Ιούνιο.

Γιώργος Τράγκας: Η ανακοίνωση της επιτροπής

«Σήμερα πήραμε την απόφαση για λόγους προσωπικούς να αποχωρήσουμε από το κίνημα των ελεύθερων ανθρώπων του Γιώργου Τράγκα. Πολιτική με τους Πατσέλους του Σύριζα και του Αλέξη Τσίπρα που στήσανε τα μνημόνια και ξεπουλήσαν την Ελλάδα δεν γίνεται.

Πολιτική με κακό Αντιμητσοτακισμό δεν μπορεί να γίνει. Προβληματιστήκαμε από την συνέντευξη του προέδρου Γιώργου Τράγκα στον Sky rodos και στον Τόνη Μαρτίνη. Μία συνέντευξη που δεν έδωσε καμία ελπίδα και κανένα όραμα.

Οι συνεχόμενες αποχωρήσεις των στελεχών του κινήματος όπως αυτή του Νικολόπουλου τελευταία άρχισε να προβληματίζει όλη την επιτροπή.

Άσχημα τα νέα για τον Γιώργο Τράγκα

Πολιτικό φορέα δεν φτιάχνεις με το παλιό, το σάπιο, με αυτό που βρωμάει και έχει φτάσει την Ελλάδα στο χείλος της καταστροφής.

Καλή συνέχεια στον Γιώργο Τράγκα και τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη. Είχαμε μία δουλειά να κάνουμε και την ολοκληρώνουμε εδώ» γράφουν στην ανακοίνωση τους, σύμφωνα με το τοπικό site protiekdosi.gr, τα μέλη που κούνησαν μαντήλι στον Τράγκα.

Γιώργος Τράγκας: Διέγραψε τη Ραχήλ Μακρή από το κόμμα του- Δείτε τι συνέβη

Ο Γιώργος Τράγκας διέγραψε από το κόμμα του «Ελεύθεροι Άνθρωποι» την Ραχήλ Μακρή.

Αφορμή σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», φαίνεται ν' αποτέλεσε η ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή στο Facebook για το θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Ζαχαριάδη.

«Πως μπορεί να με διαγράψουν από ένα κόμμα που δεν ανήκω;», ήταν η αντίδραση της Ραχήλ Μακρή σύμφωνα με το δημοσίευμα, η οποία όπως σημειώνεται σε αυτό έχει από το 2017 το δικό της κόμμα που είναι το «Μέτωπο Νίκης».

Ωστόσο τον περασμένο Φεβρουάριο που ο Γιώργος Τράγκας παρουσίασε το λογότυπο του κόμματός του, ανακοινώθηκε ότι στο κόμμα του θα συνεργάζεται η Ραχήλ Μακρή, η οποία τότε δήλωσε ότι "θα αγωνισθούμε σε κοινό μέτωπο".

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή της μετά την επισημοποίηση της ένταξής της στο κόμμα στο κόμμα "Ελέυθεροι Άνθρωποι" στο οποίο συμμετέχει και ο παλαιός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Νικολόπουλος, η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ σε δήλωσή της είχε επισημάνει μεταξύ άλλων τα εξής:

"Εγώ, το Μέτωπο Νίκης και όλοι οι ελεύθεροι άνθρωποι απαιτούμε Ελευθερία, Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, Ανεξαρτησία και θα αγωνισθούμε σε κοινό μέτωπο και θα καταφέρουμε να απελευθερώσουμε, την Ελλάδα και τους Έλληνες από την υγειονομική δικτατορία και το 'δικτατορικό' Πρωθυπουργικό κράτος του Κ. Μητσοτάκη".

Ο Γιώργος Τράγκας διέγραψε την Ραχήλ Μακρή από το κόμμα του

Ραχήλ Μακρή: Η ανάρτησή της που έφερε τη ρήξη με τον Τράγκα

Η αρχή του τέλους σύμφωνα με το δημοσίευμα της σχέσης Τράγκα - Μακρή αποτέλεσε η εμετική και χυδαία ανάρτηση, που έκανε η πρώην βουλευτής λίγες ώρες μετά τον θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Ζαχαριάδη, σε ηλικία μόλις 55 ετών,

«Σήμερα γιορτάζει όλη η γη» έγραψε στο facebook, χαρακτηρίζοντας τον Ν. Ζαχαριάδη "Δημ...κάφρο" που την έβριζε και με τον θάνατό του, της "άδειασε τη γωνιά".

Η ανάρτηση Ραχήλ Μακρή για τον Ζαχαριάδη

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share