Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Αλέξη και στα δικά σου»: Φαρμακερή «ευχή» της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον Τσίπρα μετά την παραπομπή Παππά (photo)

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής επί ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την παραπομπή του Νίκου Παππά σε Ειδικό Δικαστήριo, στρέφει τα βέλη της προς τον Αλέξη Τσίπρα

15 Ιουλίου 2021 15:03
«Αλέξη και στα δικά σου»: Φαρμακερή «ευχή» της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον Τσίπρα μετά την παραπομπή Παππά (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Το δικό της μήνυμα μέσω μιας... «ευχής» από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook έστειλε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Αλέξη Τσίπρα, μετά την απόφαση της Βουλής για παραπομπή σε Ειδικό Δικαστήριο του Νίκου Παππά.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έγραψε με αποδέκτη τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: «Αλέξη και στα δικά σου», προσθέτοντας emoji με το σήμα της νίκης και hashtag, όπως «συνεταιράκια» και «αριστεροί της φακής».Ενώ δεν παρέλειψε να ποστάρει και μια φωτογραφία του Νίκου Παππά με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: "Αν ήταν ο Πολάκης υπουργός Υγείας θα είχαμε πεθάνει όλοι"

Προσωπική επίθεση στον Παύλο Πολάκη εξαπέλυσε ο επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου. Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90.1 η κα Κωνσταντοπούλου μίλησε πολύ απαξιωτικά για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κα Κωνσταντοπούλου διαφώνησε και με τις πορείες που έκαναν ΚΚΕ, ΜέΡΑ25 και ΣΥΡΙΖΑ είπε:

«Για μένα είναι πραγματικά προκλητικό στο όνομα των αγώνων και της Θυσίας των ανθρώπων που αντιστάθηκαν στη Χούντα, κάποια κόμματα όπως το ΜέΡΑ25 το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ, να προσκαλούν τους συμπολίτες μας να αγνοήσουν τα μέτρα προστασίας υγείας και της ζωής όλων μας προκειμένου να συμμετάσχουν σε πορείες και επετειακές εκδηλώσεις εν μέσω lockdown και κυρίως εν μέσω πανδημίας. Είναι όχι απλώς προκλητικό, είναι εγκληματικό αυτά τα κόμματα να παριστάνουν ότι έτσι αγωνίζονται και ουσιαστικά να υποδεικνύουν τέτοια προκλητική αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή».

Η κ.Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο ακόμα για ιδιοτελείς και τυχοδιωκτικές πράξεις λέγοντας πως σήμερα είναι μια ιστορική επέτειος και είναι κρίσιμο να προστατέψουμε τις ζωές όλων.

Κωνσταντοπούλου:

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου καρφώνει τον Τσίπρα για τις διακοπές στο πολυτελές σκάφος! - Ήταν ξελιγωμένοι για χρήμα και εξουσία!

«Καταπέλτης» ήταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχολιάζοντας τις διακοπές του Αλέξη Τσίπρα στο σκάφος της οικογένειας Παναγοπούλου, τον Αύγουστο του 2018, λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής σχολίασε την παρουσία του πρωθυπουργού στο πολυτελές σκάφος με σκληρές εκφράσεις, μιλώντας για κατάντια και πρόκληση.

«Το μόνο που νοιάζει τον Τσίπρα είναι να κάτσει σε μια καρέκλα ή πολυθρόνα θαλαμηγού», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Είναι μεγάλη πρόκληση ότι κάνει εκστρατεία τώρα λέγοντας ότι ο λαός δεν θέλει άλλους από την ελίτ. Κάνουν μεγάλο λάθος όσοι νομίζουν ότι οι πολίτες είναι πρόβατα και ηλίθιοι.

Ζωή Κωνσταντοπούλου

Το να αντιμετωπίζεις τους πολίτες ως λωτοφάγους ή βλάκες είναι αντιδημοκρατικό και θα το βρουν μπροστά τους γιατί δεν θα βρουν την ψήφο τους», συνέχισε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Κωνσταντοπούλου: Είναι κατάντια

«Είναι θέμα φιλότιμου, τσίπας, εντιμότητας. Δεν μπορεί να είσαι πρωθυπουργός που παριστάνεις και τον αριστερό και να κρύβεσαι σε θαλαμηγό που σου παραχώρησαν φίλοι σου που τους έχεις και στο γραφείο σου.

Δεν μπορείς να παριστάνεις το παιδί του λαού και να ονειρεύεσαι πολυτέλειες και δεξιώσεις», συνέχισε το σφυροκόπημα η κ. Κωνσταντοπούλου, ενώ σχολίασε ότι οι διακοπές του Αλέξη Τσίπρα στη θαλαμηγό δείχνουν ότι «η ενασχόλησή τους με την πολιτική δεν ήταν για τους πολίτες, για να προσφέρουν.

Ήταν προφανώς για να αποκτήσουν ωφελήματα. Ήταν ξελιγωμένοι, όπως αποδείχθηκε, για χρήμα και εξουσία». Αυτό τους το απωθημένο βγάζουν αυτή τη στιγμή.

Ζωή Κωνσταντοπούλου

Είναι κατάντια να είσαι νέος άνθρωπος και το απωθημένο σου να είναι να πώς θα σου σου τσιμπούν το μάγουλο και θα σε χτυπούν στην πλάτη σε δεξιώσεις οι "καρχαρίες”», συνέχισε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Επίθεση και σε Πολάκη

Από τα βέλη της επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας δεν ξέφυγε ούτε ο Παύλος Πολάκης, καθώς σχολίασε τη γιορτή που έστησε για τα γενέθλιά του στο υπουργείο Υγείας. «Δεν γίνεται να γιορτάζει με τα φιλαράκια του, με πλαστικά πιατάκια, στο υπουργείο.

Οι θέσεις εξουσίας δεν είναι προσωπικό τσιφλίκι και πεδίο εκτόνωσης ή δημοσίων σχέσεων», τόνισε η κ. Κωνσταντοπούλου, που χαρακτήρισε τον κ. Πολάκη «τσάμπα μάγκα που παριστάνει τον νταή» και συμπλήρωσε ότι «περιφέρει τη θλιβερή ύπαρξή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν κάνει τίποτα για το πεδίο ευθύνης του».

''Δεν βρέχει φτύσιμο είναι'' Η ατάκα της Ζ. Κωνσταντοπούλου στον Ν. Παππά!

Με μια αιχμηρή ανάρτηση στο Facebook η Ζωή Κωνσταντοπούλου σχολιάζει τις αντιδράσεις που συναντά ο Νίκος Παππάς κατά τις επισκέψεις του στη Μακεδονία και τον προτρέπει αντί για περιοδείες να πάει για «μπύρες με τον Πετσίτη». Επίσης δείτε το σοκαριστικό βίντεο από κατοίκους της Βέροιας που ξεπούν στον Νίκο Παππά.

«Νίκο Παππά, δεν βρέχει, φτύσιμο είναι. Και το βλέπουμε όλοι» έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook η πρώην πρόεδρος της Βουλής, σημειώνοντας: «Άσε τις περιοδείες και πήγαινε για μπύρες με τον Πετσίτη, αν δεν έχει κλεισμένα ραντεβού με οικονομικούς παράγοντες .

η ανάτηση της Κωνσταντοπούλου στον Παππα

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share