Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Τα «έσπασαν» στην πολυκατοικία του Ευκλείδη Τσακαλώτου!

Το... τρολάρισμά του στον Κωστή Χατζηδάκη

2 Ιουνίου 2021 20:10
Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Τα «έσπασαν» στην πολυκατοικία του Ευκλείδη Τσακαλώτου!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Συναγερμός επικράτησε στο κέντρο της Αθήνας, με άγνωστους να κάνουν «ντου» στην πολυκατοικία, όπου στεγάζεται το γραφείο του πρώην υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, διαλύοντας τα πάντα στο πέρασμά τους.

Συνολικά διέλυσαν εννέα γραφεία με πρωτοφανή αγριότητα καθώς έσκαψαν γύρω από τις κάσες και ξήλωσαν τις πόρτες ασφαλείας, όπως μετέδωσε το Mega. Η μανία πρέπει να ήταν φοβερή καθώς έχουν γκρεμιστεί τοίχοι γύρω από τις πόρτες.

Οι άγνωστοι μπήκαν από την ταράτσα όπου πήδηξαν από διπλανό κτίριο στην οδό Μαυροκορδάτου, ενώ φεύγοντας πήραν όσα λάπτοπ βρήκαν.

Στην πολυκατοικία στεγάζονται μόνο γραφεία, ενώ οι διαρρήκτες «χτύπησαν» όλους τους ορόφους εκτός από τον 7ο όπου βρίσκεται το γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου, με τον πρώην υπουργό να έχει γίνει και προ ημερών στόχος διαρρηκτών.

Το... τρολάρισμα στον Χατζηδάκη από τον Τσακαλώτο

Στον… χορό των ρεπό μπήκε προ ημερών και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος ανέφερε σε ανάρτησή του για τον Κωστή Χατζηδάκη: «Η κυβέρνηση φαίνεται να προωθεί το ρεπό ως παράλληλο νόμισμα. Θα το δεχθώ αν δεχθεί να πληρώνονται σε ρεπό τα χρέη προς το δημόσιο, τα χρέη προς τις τράπεζες και στη συνέχεια πείσει και τους δανειστές να πληρώσουμε με ρεπό το δημόσιο χρεος. Dum spiro spero…».

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών συνοδεύει την ανάρτηση με μια φωτογραφία του υπουργού Εργασίας, στην οποία με φωτομοντάζ έχει προστεθεί η λέξη «repo» αντί για το λογότυπο του Σούπερμαν, μια φωτογραφία που είχε γίνει viral καθώς κοσμούσε την τούρτα γενεθλίων του Κωστή Χατζηδάκη πρόσφατα.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share