Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νίκος Χαρδαλιάς: Στόχος εμπρηστικών επιθέσεων οι επιχειρήσεις της συζύγου του

Δύσκολη νύχτα για το ζευγάρι

23 Μαΐου 2021 08:13
Νίκος Χαρδαλιάς: Στόχος εμπρηστικών επιθέσεων οι επιχειρήσεις της συζύγου του
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ένα δύσκολο βράδυ πέρασαν ο Νίκος Χαρδαλιάς και η σύζυγός του, καθώς τα καταστήματά της δεύτερης, ένα γυμναστήριο κι ένα κατάστημα με παιδικά ρούχα, έγιναν στόχος εμπρησμού στον Βύρωνα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικούς μηχανισμούς με γκαζάκια έξω από τις δύο επιχειρήσεις, που βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους, στην οδό Φορμίωνος. Από τις εκρήξεις που έγιναν, λίγο μετά τη 1:30, προκλήθηκαν ζημιές στην πρόσοψη των δύο επιχειρήσεων, καθώς και φωτιά μικρής έκτασης. Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Νίκος Χαρδαλιάς και σύζυγος

Στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών. Σημειώνεται, ότι προσήχθησαν πέντε άτομα, τα οποία αργότερα αφέθηκαν ελεύθερα, αφού, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η ΕΛΑΣ, με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας να στέλνει τελευταία ένα ιδιαίτερο μήνυμα.

Ποια η εντυπωσιακή σύζυγος του Νίκου Χαρδαλιά

Η εντυπωσιακή ξανθιά Γιώτα Παναγιωτοπούλου κατάγεται από την Κυπαρισσία της Μεσσηνίας, έχει σπουδάσει στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών, όπου και διετέλεσε Πρόεδρος το διάστημα 1997-1998.

Έχει κάνει μεταπτυχιακό στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο με τίτλο «Μεγιστοποίηση Αθλητικής Απόδοσης» και ασχολείται ενεργά με τη σωματική υγεία.

Μάλιστα διαθέτει τον δικό της υπερσύγχρονο πολυχώρο εκγύμνασης και wellness, στον Βύρωνα.

Υπήρξε πρωταθλήτρια στίβου και καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, γι' αυτό διαθέτει καλλίγραμμο και γυμνασμένο σώμα. Παράλληλα ασχολείται με όποιον τρόπο μπορεί με τα κοινά. Υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, ενώ πριν από τέσσερα χρόνια ήταν και υποψήφια Σύμβουλος με το συνδυασμό της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΒΥΡΩΝΑ του υποψήφιου Δημάρχου Χρήστου Γώγου.

Ο έρωτας του Νίκου Χαρδαλιά με την τότε πρωταθλήτρια στίβου και γυμνάστρια ξεκίνησε πολύ καιρό αφότου είχε τελειώσει ο γάμος του με την πρώτη του σύζυγο Αργυρώ Μαστρανδρέου με την οποία είχε αποκτήσει μία κόρη, την Ιωάννα. Μάλιστα η νεαρή δεσποινίδα Χαρδαλιά προσφάτως πέρασε στο Τμήμα Νομικής Θεσσαλονίκης και ο ευτυχής πατέρας δημοσίευσε τον θρίαμβο της κόρης του με μεγάλο καμάρι.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς και η Γιώτα Παναγιωτοπούλου παντρεύτηκαν στις 31 Αυγούστου του 2011 και έναν χρόνο μετά απέκτησαν ένα κοριτσάκι, τη Δήμητρα.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share