Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοφία Ζαχαράκη: Περιστέρι... «προσγειώθηκε» στο κεφάλι της! Δείτε την αντίδρασή της (Video)

Αδιανόητο περιστατικό!

26 Απριλίου 2021 16:04
Σοφία Ζαχαράκη: Περιστέρι... «προσγειώθηκε» στο κεφάλι της! Δείτε την αντίδρασή της (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο κεφάλι της υφυπουργού Τουρισμού, Σοφίας Ζαχαράκη, προσπάθησε να κάτσει ένα περιστέρι κατά την επίσκεψή της στην Κεφαλονιά. Ενώ, θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Φραγγίδης

Όλα συνέβησαν έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας του νησιού. Το απρόοπτο περιστατικό αντιμετωπίστηκε άμεσα πάντως, με την Σοφία Ζαχαράκη να λέει on camera: «Αυτό έπρεπε να το πάρει (σ.σ. η κάμερα)».

Δείτε το σχετικό βίντεο του Ionian Channel:

Ποια είναι η Σοφία Ζαχαράκη

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976 με καταγωγή από τη Γρανίτσα Ευρυτανίας. Ο πατέρας της ήταν καθηγητής θεολόγος στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Συγκριτική Παιδαγωγική και Διοίκηση Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Οργανισμών στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχει εξειδικευθεί στη διδακτική της Αγγλικής Γλώσσας, στο Ινστιτούτο Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Στο παρελθόν είχε εργαστεί σε δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ και σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία.[1] Εργάστηκε για το Υπουργείο Παιδείας στο τμήμα Ευρωπαϊκής Ένωσης και στη Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς.

Το 2015 εκπροσώπησε την Ελλάδα στο πρόγραμμα IVLP (International Visitor Leadership Program), ως υπότροφος του Υπουργείου Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, με θέμα «ο ρόλος των Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα στην ανασυγκρότηση Οικονομικών».

Σοφία Ζαχαράκη

Διατέλεσε σύμβουλος του Υπουργού σε θέματα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σχέσεων στο Υπουργείο Ανάπτυξης από το 2012 έως το 2014.

Τον Αύγουστο του 2016, ορίστηκε αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ενώ τον τον Μάρτιο του 2019, ορίστηκε εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Στις 9 Ιουλίου 2019 ορίστηκε Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, αρμόδια για θέματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στις 4 Ιανουαρίου 2021 ορίστηκε υφυπουργός Τουρισμού αρμόδια για θέματα Τουριστικής Εκπαίδευσης και Ειδικών Μορφών Τουρισμού.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share