Σάββατο, 08 Μαΐου 2021

Δύσκολες ώρες για τον Κυριάκο Βελόπουλο

Πέθανε ο πατέρας του!

13 Απριλίου 2021 14:48
Δύσκολες ώρες για τον Κυριάκο Βελόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες ώρες περνά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του. Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε ο ίδιος ο Κυριάκος Βελόπουλος με ανάρτησή του στα social media. Μάλιστα σήμερα έγινε η κηδεία του. Ο Κυριάκος Βελόπουλος έγραψε χαρακτηριστικά:

«Χθες απεβίωσε ο αγαπημένος μου πατέρας Ιωσήφ, από ανακοπή τον κηδέψαμε σήμερα πριν λίγο! Όταν η "ρίζα" του οικογενειακού δέντρου λυγίζει, πρέπει τα κλαδιά να μείνουν σταθερά και όρθια! Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τα συλλυπητήρια. Μου δίνουν κουράγιο». Ενώ, σε φοβερές ατάκες είχε προβεί στο παρελθόν για το εμβόλιο του κορωνοϊού.

Λίγα λόγια για τον Κυριάκο Βελόπουλο

Γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου του 1965 στη Γερμανία, προερχόμενος από αγροτική προσφυγική οικογένεια με καταγωγή από την Καππαδοκία και τον Πόντο.Σε μικρή ηλικία επέστρεψε στην Ελλάδα και αποφοίτησε από το Λύκειο Δενδροποτάμου της Θεσσαλονίκης, ενώ αργότερα σπούδασε στην ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας του «Κέντρου Ελευθέρων Φιλοσοφικών Κοινωνικών Σπουδών» ως υπότροφος.

Στο βιογραφικό του αναφέρει ότι το 2013 ολοκλήρωσε προπτυχιακές σπουδές και το 2016 μεταπτυχιακές σπουδές με αντικείμενο την Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου.Από το 2017 πραγματοποιεί διδακτορική διατριβή στο Πανεπιστήμιο της Σόφιας.

Ως δημοσιογράφος έχει παρουσιάσει διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, σε περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Οι πιο γνωστές εκπομπές που έχει συμμετάσχει είναι οι «Ελληνόραμα», «Κόντρα και Ρήξη», «Αποκαλυπτικό Δελτίο» στο Extra Channel 3, και «Ανατρεπτικό Δελτίο» στο Alert TV. Εκτός της μητρικής του ελληνικής γλώσσας γνωρίζει ακόμη αγγλικά και γερμανικά.

Είναι παντρεμένος με την Όλγα Πετροπούλου και έχουν μία κόρη.Αδελφός του είναι ο δημοσιογράφος και πρώην υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Δημήτρης Βενιέρης.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share