Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021

Πέθανε ο Κώστας Τζούβαλης

Θλίψη!

5 Απριλίου 2021 13:56
Πέθανε ο Κώστας Τζούβαλης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη στην Πάτρα για τον θάνατο του Κώστα Τζούβαλη. Ο εκλιπών υπήρξε ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και για τις ιδέες του διώχθηκε κατά την περίοδο της δικτατορίας, φυλακίστηκε και εξορίστηκε. Ταυτόχρονα θλίψη προκαλεί και ο θάνατος του Λάζαρου Αγγέλου.

Για το θάνατο του Κώστα Τζούβαλη, τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του εξέφρασε ο Κ. Πελετίδης:

«Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην δημοτική υπάλληλο Ελένη Τζούβαλη και στην οικογένειά της, για τον θάνατο του πατέρα της Κωνσταντίνου Τζούβαλη.

Ο εκλιπών είχε αγωνιστεί κατά της εφτάχρονης δικτατορίας και για τους αγώνες του εκείνους είχε συλληφθεί, είχε βασανιστεί και εξοριστεί».

Πέθανε ο Κώστας Τζούβαλης

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΑΧΑΪΑΣ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του Κινήματος Αλλαγής εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ και αγωνιστή της Δημοκρατίας Κώστα Τζούβαλη.

Ο Κώστας, με τους αγώνες του κατά της εφτάχρονης δικτατορίας για τους οποίους βασανίστηκε και εξορίστηκε, σηματοδοτούσε και κοσμούσε το χώρο της Δημοκρατικής Παράταξης και του ΠΑΣΟΚ.

Οι αγώνες του θα μας οδηγούν, θα μας εμπνέουν και η μνήμη του θα παραμείνει ανεξίτηλη στις ψυχές όλων μας.

Αιωνία σου η μνήμη αγαπητέ μας σύντροφε !!!!

Θρήνος στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε ο Γιάννης Ραγκαβάνης

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών ο Γιάννης Ραγκαβάνης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εισήχθη στο Νοσοκομείο με παθολογικά συμπτώματα που δεν ενέπνεαν ανησυχία όμως εξέπνευσε. Θρήνος επικρατεί και στον καλλιτεχνικό κόσμο από το χαμό γνωστού ηθοποιού.

Υπήρξε ένα από τα ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα και στο επιτελείο του πρώην υφυπουργού Κώστα Σπηλιόπουλου. Ήταν μέλος της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ με μεγάλη δράση. Ήταν καθηγητής στην σχολή ΣΤΕΦ στο ΑΤΕΙ Πατρών.

Πέθανε ο Γιάννης Ραγκαβάνης

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share