Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο Άδωνις Γεωργιάδης!

Τι συνέβη;

3 Απριλίου 2021 21:04
Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο Άδωνις Γεωργιάδης!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στο χειρουργείο εισήχθη εσπευσμένα ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter πως ταλαιπωρήθηκε εβδομάδες εξαιτίας πόνου στο πόδι του.

Την περασμένη εβδομάδα «έπαθα μια σοβαρή κρίση με αίσθηση μυικής αδυναμίας». Οι γιατροί εισηγήθηκαν στον κ. Γεωργιάδη να μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο χωρίς να το αναβάλει. Ο Υπουργός χειρουργήθηκε στο ΚΑΤ με απόλυτη επιτυχία και ευχαρίστησε το προσωπικό. Ενώ, χθες για τα καταστήματα είχε τονίσει πως «Αν δεν τηρηθούν τα μέτρα θα ξανακλείσουν»

Ολόκληρη η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

Μετά από εβδομάδες ταλαιπωρίας με μεγάλο πόνο στο πόδι μου, την Πέμπτη έπαθα μια σοβαρή κρίση με αίσθηση μυικής αδυναμίας. Οι γιατροί εισηγήθηκαν εσπευσμένη χειρουργική επέμβαση άνευ αναβολής. Χειρουργήθηκα στο ΚΑΤ με απόλυτη επιτυχία. Ευχαριστώ το προσωπικό του όλα πήγαν καλά.

Ο Χαρδαλιάς «άδειασε» τον Άδωνι στον Χατζηνικολάου - «Δεν υπάρχει ειδική άδεια για βάπτιση»

Τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη «άδειασε» εμμέσως ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, σύμφωνα με όσα μετέφερε στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο και στον ρ/σ Realfm 97,8 ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ειδικότερα, ο κ. Χατζηνικολάου αναφέρθηκε στο θέμα των ειδικών αδειών που προέκυψε με αφορμή την βάπτιση στην οποία ήταν νονός ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Εγώ χθες μετά την σχετική παραίνεση του υπουργού Ανάπτυξης, του κ. Γεωργιάδη, συνομίλησα και με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και έχω το ρεπορτάζ. Συνομίλησα με τον κ. Χαρδαλιά και δεν υπάρχει ειδική άδεια. Είχε δίκιο ο εκπρόσωπος της Αρχιεπισκοπής που είπε ότι δεν υπάρχει ειδική άδεια για βάπτιση».

Και συμπλήρωσε ο ίδιος, λέγοντας πως «αυτό που έχει συμβεί στην περίπτωση της συγκεκριμένης βάπτισης είναι ότι ορισμένες βαπτίσεις και γάμοι που είχαν προγραμματιστεί και ανακοινωθεί, είχαν στείλει οι άνθρωποι προσκλήσεις και οργανώσει τα πάντα, πριν από την απόφαση της απαγόρευσης τέλεσης θρησκευτικών τελετών, ορισμένοι επικαλέστηκαν συγκεκριμένους λόγους για να πραγματοποιηθούν κανονικά. Δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει τώρα».

Χατζηνικολάου, Άδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Χαρδαλιάς

Όπως υποστήριξε, στη συνέχεια, ο Νίκος Χατζηνικλάου: «Επανεξέτασε η πολιτική προστασία τα αιτήματα ορισμένων ανθρώπων, που είχαν ήδη ορίσει τις βαπτίσεις και οι οποίοι επικαλέστηκαν συγκεκριμένους λόγους, τα προσωπικά δεδομένα όμως δεν επιτρέπουν να ανακοινωθούν.

Για παράδειγμα, σε μια περίπτωση επικαλέστηκαν λόγο υγείας της γιαγιάς του μωρού που θα βαπτιζόταν, η οποία διαφορετικά δεν θα προλάβαινε να το δει να βαπτίζεται. Μια πολύ βαριά περίπτωση ασθένειας και εκεί “λύγισε” η Πολιτική Προστασία αλλά με κάτω από εννέα άτομα στην εκκλησία».

«Υπήρξε άλλη περίπτωση όπου οι γονείς σκόπευαν να μετεγκατασταθούν σε άλλη χώρα και ήθελαν πριν φύγουν να έχει βαπτιστεί σε ορθόδοξη εκκλησία το παιδί τους.

Επίσης εκεί επετράπη με κάτω από εννέα άτομα. Μια τέτοια περίπτωση για άλλους λόγους, όχι για αυτούς που ανέφερα, ήταν η βάπτιση στην οποία παρέστη με την ιδιότητα του αναδόχου ο Άδωνις Γεωργιάδης. Δεν υπάρχει όμως ειδική άδεια», κατέληξε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share