Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ντόρα Μπακογιάννη: Απάντησε για την φράση της που ξεσήκωσε αντιδράσεις

«Για όσους κόβουν και ράβουν με τρόπο... καταπληκτικό»

29 Μαρτίου 2021 21:39
Ντόρα Μπακογιάννη: Απάντησε για την φράση της που ξεσήκωσε αντιδράσεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ντόρα Μπακογιάννη είπε μια ατάκα, που βρίσκεται... εκτός πνεύματος καραντίνας για το Πάσχα στην Κρήτη, με τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να προχωρά σε απάντηση προς όσους αντέδρασαν.

Υπενθυμίζεται ότι η βουλευτής δήλωσε το πρωί στον ΣΚΑΪ, ότι «εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην Κρήτη. Πρώτα ο Θεός ναι, θα μπορέσουμε να πάμε» απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το αν θα ανοίξουν οι μετακινήσεις μεταξύ των νομών για το Πάσχα.

Ντόρα Μπακογιάννη: Η απάντησή της σε όσους αντέδρασαν με την ατάκα της για τις διακοπές στην Κρήτη

Σχολιάζοντας ότι «κάποιοι κόβουν και ράβουν με τρόπο… καταπληκτικό» παρέθεσε ολόκληρη τη δήλωσή της, συμπληρώνοντας ότι οι λοιμωξιολόγοι έχουν τον πρώτο λόγο.

«Για όσους κόβουν και ράβουν, με τρόπο… καταπληκτικό, σας παραθέτω ολόκληρη την δήλωση μου.

Μίλησα για την ανάγκη όλων μας. Σε κάθε περίπτωση, είναι αυτονόητο ότι οι λοιμωξιολόγοι έχουν τον πρώτο λόγο» έγραψε στο Facebook η βουλευτής της ΝΔ, αναρτώντας στο σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή.

Ντόρα Μπακογιάννη απάντηση

"Πόσα θα ήθελα να ήσουν εδώ..." - Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της Ντόρας Μπακογιάννη

Η Ντόρα Μπακογιάννη ράγισε καρδιές με την ανάρτηση που έκανε για το θάνατο αγαπημένου της ανθρώπου, πριν από περίπου τρία χρόνια. Η πολιτικός μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για την απώλεια που την είχε "τσακίσει" ψυχολογικά. Η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook αναφέρθηκε στον θάνατο του... διαβάστε περισσότερα για τη Ντόρα Μπακογιάννη στο Youweekly.gr

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share