Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ντόρα Μπακογιάννη για Πάσχα: «Εμένα δεν θα με κρατήσει τίποτα να πάω στην Κρήτη!» (Video)

Ατάκα-φωτιά από τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας

29 Μαρτίου 2021 14:06
Ντόρα Μπακογιάννη για Πάσχα: «Εμένα δεν θα με κρατήσει τίποτα να πάω στην Κρήτη!» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

«Εμένα δεν θα με κρατήσει τίποτα να πάω στην Κρήτη», τόνισε η βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη ερωτώμενη για το αν θα κάνουμε Πάσχα στο χωριό, με ελεύθερη μετακίνηση εκτός νομού. Την ίδια ώρα που καμπανάκια κρούουν οι λοιμωξιολόγοι για το ενδεχόμενο άνοιγμα και την άρση των μέτρων, τονίζοντας ότι δεν θα πρέπει να υπάρξει καμία χαλάρωση μέχρι τις 12 Απριλίου, να συνεχιστεί η απαγόρευση κυκλοφορίας και να θυσιάσουμε το Πάσχα, για το βωμό του καλοκαιριού!

Καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ η κυρία Μπακογιάννη τάχθηκε υπέρ του ανοίγματος των μετακινήσεων από νομό σε νομό, υποστηρίζοντας ότι είναι προτιμότερο να πάει ο κόσμος σε ανοιχτούς χώρους από το να παραμείνει στο σπίτι και να γίνουν συγκεντρώσεις σε κλειστούς χώρους, όπου ο κίνδυνος της διασποράς είναι μεγάλος, τονίζοντας ακόμη ότι «ο κόσμος και οι νέοι δεν κρατιούνται και αυτό είναι κάτι που πρέπει να υπολογίσουμε».

«Εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην Κρήτη», είπε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη, διευκρινίζοντας πως οι μετακινήσεις πιθανότατα θα ανοίξουν.

Ντόρα Μπακογιάννη: "Ενεπλάκη σε τροχαίο όχημα της ασφάλειας μου" - "Είμαι συντετριμμένη"

Ντόρα Μπακογιάννη: Ένα τροχαίο έγινε την Παρασκευή 12 Μαρτίου όπου το όχημα που ενεπλάκη πρόκειται για αυτοκίνητο ασφαλείας της Ντόρας Μπακογιάννη.

Σημειώνεται ότι πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον Περιφερειακό όπου και απεβίωσε ένας άνδρας.

Ντόρα Μπακογιάννη: Όσα ανέφερε για το τροχαίο

Σε τροχαίο στη Βουλή ενεπλάκη όχημα της ασφάλειας της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Ντόρας Μπακογιάννη την Παρασκευή το μεσημέρι, όπως ανακοίνωσε η ίδια.

«Την Παρασκευή το μεσημέρι, την ώρα που βρισκόμουν στη Βουλή παρακολουθώντας την "Ώρα του Πρωθυπουργού" υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειάς μου ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός νέου παιδιού 23 ετών, του Ιάσωνα. Είμαι βαθύτατα συντετριμμένη. Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με την οικογένεια του άτυχου νέου. Επικοινώνησα μαζί τους για να τους εκφράσω την συμπαράστασή μου και να τους διαβεβαιώσω ότι η υπόθεση θα ερευνηθεί σε βάθος και οι ευθύνες θα αποδοθούν» γράφει η Ντόρα Μπακογιάννη στο Facebook.

Δείτε την ανάρτηση της

Η ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share