Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Εσπευσμένη εισαγωγή στον Ευαγγελισμό για τη Φώφη Γεννηματά

Δύσκολες ώρες για την αρχηγό του ΚΙΝΑΛ

22 Μαρτίου 2021 12:48
Εσπευσμένη εισαγωγή στον Ευαγγελισμό για τη Φώφη Γεννηματά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον Ευαγγελισμό εισήχθη η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, η οποία υποφέρει από κολικό του νεφρού.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, εισήχθη προληπτικά στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπως μεταφέρει η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κα Γεννηματά εμφάνισε κολικό του νεφρού και κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή της στο νοσοκομείο.

στον Ευαγγελισμό για τη Φώφη Γεννηματά

Αναμένεται να παραμείνει στον Ευαγγελισμό για 24 ώρες ώστε να μπορέσουν οι γιατροί να παρακολουθήσουν την κατάστασή της.

Δεν εμπνέεται καμία ανησυχία για την υγεία της, ενώ, σύμφωνα με συνεργάτες της, θα συμμετάσχει - στην τηλεδιάσκεψη που είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα σχετικά με το ταμείο ανάκαμψης στην Κρήτη.

Η τηλεδιάσκεψη, να σημειωθεί, εντάσσεται στο πλαίσιο της «ψηφιακής» περιοδείας που πραγματοποιεί η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.

Ραγδαίες εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ: Τέλος ο Λοβέρδος!

Εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ μετά την απόφαση της Φώφης Γεννηματά να καθαιρέσει από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος, τον Ανδρέα Λοβέρδο! Ενώ, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης άνοιξε συζητήσεις στο Διαδίκτυο και προκάλεσε αντιδράσεις με την ανάρτησή του στα social media σχετικά με το πώς μπορεί το ΚΙΝΑΛ… μέσω του ΠΑΣΟΚ να διεκδικήσει την εξουσία σε 2 χρόνια!

Η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ

Με απόφαση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, ως κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, σύμφωνα με το άρθρο 17 του Κανονισμού της Βουλής, ορίζονται, κατά σειρά, οι βουλευτές Κώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Κατρίνης.

Η Γεννηματά έδιωξε τον Λοβέρδο από το ΚΙΝΑΛ

Ανδρέας Λοβέρδος - Ποιος είναι

Ο Ανδρέας Λοβέρδος (15 Μαΐου 1956) είναι Έλληνας πανεπιστημιακός και πολιτικός, βουλευτής Β1' Βόρειου Τομέα Αθηνών του Κινήματος Αλλαγής.

Εκλέγεται βουλευτής με το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (ΠΑΣΟΚ), τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Κίνημα Αλλαγής από το 2000. Μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 ορίστηκε Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και μετά τις εκλογές του 2019 ορίστηκε Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής.

Στην κυβέρνηση Σημίτη διετέλεσε υφυπουργός Εξωτερικών (2002 - 2004) με αρμοδιότητα τις διεθνείς οικονομικές σχέσεις και την αναπτυξιακή συνεργασία.

Στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου ανέλαβε το 2009 ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και το 2010 αυτό του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το οποίο διατήρησε και στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Το τελευταίο εξάμηνο της κυβέρνησης Σαμαρά κατείχε τη θέση του υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Το 2012 διαφώνησε με την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και δημιούργησε μια πολιτική κίνηση, τη Ριζοσπαστική Κίνηση Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας από τον οποίο προήλθε η Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα. Το 2014 το κόμμα του συμμετείχε στις Ευρωεκλογές με τον πολιτικό συνασπισμό Ελιά - Δημοκρατική Παράταξη και το φθινόπωρο του ίδιου έτους επέστρεψε στο ΠΑΣΟΚ.

Τον Ιούνιο του 2015 διεκδίκησε την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ με συνυποψηφίους του τη Φ. Γεννηματά και τον Ο. Κωνσταντινόπουλο.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share