Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Απίστευτη κόντρα στον αέρα μεταξύ Καιρίδη-Τσίπρα: «Σκάστε - Είσαι καραγκιόζης»

Οι κορυφαίοι καβγάδες πολιτικών στον τηλεοπτικό αέρα

18 Μαρτίου 2021 11:06
Απίστευτη κόντρα στον αέρα μεταξύ Καιρίδη-Τσίπρα: «Σκάστε - Είσαι καραγκιόζης»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Μια απίστευτη κόντρα «ξέσπασε» στον αέρα του Action 24, με τους Δημήτρη Καιρίδη και Γιώργο Τσίπρα να ξεφεύγουν στις εκφράσεις τους, τη στιγμή που επικρατεί σάλος με τις δράσεις Ευρωβουλευτή.

Οι δυο τους άφησαν στην άκρη κάθε ευγένεια και προχώρησαν σε «βαριές» κουβέντες, που ακόμη κι αυτές δε συνηθίζονται σε μια πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ βουλευτών της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Απίθανη κόντρα Καιρίδη-Τσίπρα: Αυτός ήταν ο διάλογος

Δημήτρης Καιρίδης: «Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ ο επίσημος, η νεολαία του καλούσε σε διαδηλώσεις, είναι δικολαβίστικο να προσπαθούμε να δούμε τι εννοούσε ο Αλέξης Τσίπρας. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Αν θέλει ας αποκηρύξει τη νεολαία του».

Γιώργος Τσίπρας: «Τι λαϊκισμός είναι αυτός... Φοβερός».

Δημήτρης Καιρίδης: «Κύριε Τσίπρα, σκάστε...Μπορείτε».

Γιώργος Τσίπρας: «Είσαι καραγκιόζης... Δεν μπορώ να μιλήσω άλλο με τον κύριο. Είναι απολίτιστος. Ο άνθρωπος είναι απολίτιστος».

Δείτε το επίμαχο σημείο μετά το 9:45:

Οι κορυφαίοι καβγάδες πολιτικών στον τηλεοπτικό αέρα

1. Ζωή Κωνσταντοπούλου vs Σία Κοσιώνη

Σε μία επική συνέντευξη, εν μέσω συζητήσεων για τις γερμανικές αποζημιώσεις, η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναμετριέται με την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, σε μία μονομαχία που άφησε εποχή.

2. Αντώνης Κανάκης vs Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης

Στον απόηχο των καταστροφικών πυρκαγιών στην Χαλκιδική, ο γνωστός παρουσιαστής «τα ψέλνει» στον Γιώργο Καλαντζή -τότε Υπουργό Μακεδονίας Θράκης- για τις απερ'ιγραπτες εξηγήσεις που προσπάθησε να δώσει στο τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων του Ant1.

3. Γιώργος Παπαδάκης vs Άδωνις Γεωργιάδης

Παραγνωρίζοντας το γεγονός ότι ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί σε δικό του αποκλειστικό Top 5, σας παρουσιάζουμε τον τσακωμό του παρουσιαστή της πρωινής ζώνης με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Αιτία της έντασης, οι νουθεσίες του αντιπροέδρου της Ν.Δ. για τις ερωτήσεις που απηύθηνε ο δημοσιογράφος στον Πάνο Καμμένο κατά τη διάρκεια προγενέστερης συνέντευξης...

4. Γιάννης Κανελλάκης vs Χασαπόπουλος- Αναγνωστάκης

Μπροστά σε ένα ενδοοικογενειακό ξεκατίνιασμα βρέθηκαν οι τηλεθεατές της πρωινής εκπομπής του ΜEGA, όταν ο δημοσιογράφος Γιάννης Κανελλάκης ξεσπάθωσε εναντίον των παρουσιαστών της εκπομπής, ξεστομίζοντας βαριές κουβέντες κι υποβάλλοντας on air την παραίτησή του...

5. Γιάννης Μακρυγιάννης vs Γρηγόρης Ψαριανός

O βουλευτής του Ποταμιού αποκάλεσε «κασιδιάρη» τον δημοσιογράφο, προκαλώντας την έκρηξή του αλλά κι άλλων παρευρισκομένων, ενώ ο Ρήγας Αξελός εκρήγνυται υπέρ του δημοσιογράφου, τη στιγμή που οι παρουσιαστές Αντώνης Σρόιτερ κι Έλλη Στάη προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα... εις μάτην όμως.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share