Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

Η αλήθεια για τον Γιώργο Τράγκα και το κόμμα του: Οι σκοτεινές του πλευρές - Η άγνωστη βεντέτα με τον...(Video)

Αποκαλύψεις για τον δημοσιογράφο και εκδότη

6 Μαρτίου 2021 16:13
Η αλήθεια για τον Γιώργο Τράγκα και το κόμμα του: Οι σκοτεινές του πλευρές - Η άγνωστη βεντέτα με τον...(Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο δημοσιογράφος και εκδότης Γιωργος Τράγκας, τον οποίο οι φίλοι του φωνάζουν «θείο Γιώργο», ανακοίνωσε την σύσταση νέου πολιτικού φορέα.

Ποιος είναι ο Γιωργος Τράγκας! Οι σκοτεινές του πλευρές! Η άγνωστη βεντέτα του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Τι λέει ο ίδιος για το νέο του κόμμα.

Κι άλλη κίνηση-«βόμβα» του Γιώργου Τράγκα: Στο κόμμα του και ο Δημήτρης Καζάκης

Μια ακόμη μεταγραφή… αεροδρομίου εξασφάλισε ο Γιώργος Τράγκας για το κόμμα «Ελεύθεροι Άνθρωποι», με τον επικεφαλής του ΕΠΑΜ, Δημήτρη Καζάκη, να δέχεται την πρόταση του γνωστού δημοσιογράφου, μετά την αποδοχή ενός προσώπου έκπληξη.

Ο Δημήτρης Καζάκης και το ΕΠΑΜ, είχαν συνεργαστεί με το κόμμα του Στέλιου Παπαθεμελή στις εκλογές του 2012, όταν και είχαν καταγράψει ποσοστό κοντά στη μονάδα (0,92%).

Στις Ευρωεκλογές του 2014, το ΕΠΑΜ με αυτόνομη κάθοδο κατέγραψε ποσοστό 0,86% και στις Βουλευτικές του 2015 0,77%. Το κόμμα συνέχισε την πτωτική του τάση, παρά τη συνεργασία του με το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας στις βουλευτικές του 2019, καθώς κατέγραψαν 0,5%.

Γιώργος Τράγκας κόμμα συνεργασία

Γιώργος Τράγκας: Η ανακοίνωση του Δημήτρη Καζάκη για τη συστράτευσή τους

«Το Εθνικό Συντονιστικό Συμβούλιο του ΕΠΑΜ κατά τη συνεδρίασή του στις 28 Φεβρουαρίου, απάντησε κατ’ αρχήν θετικά στην πρόταση συνεργασίας του Γ. Τράγκα και του υπό ίδρυση κόμματός του “Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι” στα πλαίσια της ευρύτερης δυνατής συσπείρωσης και συνεργασίας δυνάμεων, συλλογικοτήτων και προσώπων με πατριωτικό και δημοκρατικό πρόσημο.

Το Εθνικό Συντονιστικό Συμβούλιο επαναβεβαίωσε τις βασικές πολιτικές προϋποθέσεις με βάση τις οποίες το ΕΠΑΜ επιδιώκει συμμαχίες και συνεργασίες με άλλα κόμματα και φορείς.

Για το ΕΠΑΜ οι συνεργασίες οφείλουν να θεμελιώνονται στις παρακάτω βασικές προϋποθέσεις:

1. Η συνεργασία πρέπει να υπηρετεί τη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση του λαού στην κατεύθυνση ανατροπής του καθεστώτος εσωτερικής και εξωτερικής κατοχής της πατρίδας μας, υπερβαίνοντας τους ιδεολογικούς διαχωρισμούς δεξιάς και αριστεράς. Μια αληθινή συνεργασία δεν μπορεί να θεμελιώνεται σε πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων. Αντίθετα, ο-φείλει να υπηρετεί την ενότητα του λαού μας στον αγώνα του να ανακτή-σει την ελευθερία και τα δικαιώματά του, την ανεξαρτησία και την κυ-ριαρχία του, να αποκαταστήσει και να θωρακίσει το δημοκρατικό πολί-τευμα ώστε να γίνει ο ίδιος αφέντης στον τόπο του.

2. Η συνεργασία οφείλει να είναι ανοιχτή σε όλες τις δημοκρατικές και πατριωτικές δυνάμεις, χωρίς αποκλεισμούς ιδεολογίας, ή κομματικής ταυ-τότητας. Αρκεί να αποδέχονται την κεντρική στόχευση, δηλαδή την διεκ-δίκηση της εθνικής ανεξαρτησίας, της λαϊκής κυριαρχίας και της κοινωνι-κής δικαιοσύνης εναντίον του σημερινού ολοκληρωτικού καθεστώτος.

3. Στη συνεργασία συμμετέχουν όλοι διατηρώντας την πολιτική και την οργανωτική τους αυτοτέλεια, με όλη την ελευθερία που αυτό συνεπάγεται στη δημόσια ζύμωση θέσεων και απόψεων κάθε συνεργαζόμενου, ακόμη κι εκεί όπου υπάρχουν διαφωνίες, πέρα από τα αιτήματα της κοινής κε-ντρικής πολιτικής συμφωνίας.

4. Καμιά συνεργασία δεν μπορεί να υπάρξει με πρόσωπα και δυνάμεις που ψήφισαν ή υπηρέτησαν από θέσεις ευθύνης τα μνημόνια και τους οποίους αφορά άμεσα η μήνυση επί εσχάτη που έχει καταθέσει το ΕΠΑΜ.

Το Εθνικό Συντονιστικό Συμβούλιο του ΕΠΑΜ επιβεβαίωσε ότι η συνεργασία με το υπό ίδρυση κόμμα του κ. Τράγκα πληροί καταρχήν τις άνωθεν βασικές πολιτικές προϋποθέσεις και δίνει εντολή τόσο στον Πρόεδρο, όσο και στην Πολιτική Γραμματεία να συνεχίσουν τις διεργασίες προκειμένου να διαμορφωθεί η ευρύτερη δυνατή συσπείρωση πατριωτικών και δημοκρατικών δυνάμεων. Πάντα τηρουμένων των βασικών προϋποθέσεων που αναφέραμε.

Το ΕΠΑΜ παραμένει αταλάντευτο στην επιδίωξή του για μια συσπείρωση ικανή να ενώσει την πλειοψηφία των πολιτών και να ανατρέψει το σημερινό κατοχικό και μονοκομματικό κοινοβούλιο στην κατεύθυνση της εθνικής και κοινωνικής αυτοδιάθεσης του λαού μας.

Στην προσπάθεια αυτή το ΕΠΑΜ δεν πρόκειται να κινηθεί από μόνο του, αλλά από κοινού και με αφετηρία τις συνεργασίες που έχει οικοδομήσει έως σήμερα, αλλά και στα πλαίσια της πρωτοβουλίας της 25ης Οκτωβρίου 2020 για τη δημιουργία μιας αληθινά πατριωτικής και δημοκρατικής Συμμαχίας».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share