Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εξελίξεις για τον Λιγνάδη: Ο Μητσοτάκης απάντησε για τη σχέση με τον ηθοποιό

Πολιτική κόντρα και για τις καταγγελίες

19 Φεβρουαρίου 2021 22:41
Εξελίξεις για τον Λιγνάδη: Ο Μητσοτάκης απάντησε για τη σχέση με τον ηθοποιό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τη σχέση του με τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα» λόγω των εναντίον του καταγγελιών, μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω του γραφείου Τύπου του, προχωρώντας και σε επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, που τον εγκαλεί για το ζήτημα.

Η ανακοίνωση ήταν σκληρή κι έκανε λόγο για άλλες επιλογές του πρώην πρωθυπουργού, όταν βρισκόταν στην εξουσία, κατηγορώντας τον για κομματική εκμετάλλευση της κατάστασης.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση του γραφείου Τύπου για τη σχέση με τον Δημήτρη Λιγνάδη

Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού αναφέρει χαρακτηριστικά πως «είναι πραγματικά χυδαίο να προσπαθεί ο κ. Τσίπρας να εκμεταλλευθεί όσα σοκαριστικά έρχονται στο φως, δίνοντας τους κομματικό χρώμα. Ζήτησε κανείς ευθύνες από τον κ.Τσίπρα για τον κ. Χαϊκάλη που με την υπογραφή του τον διόρισε Υπουργό; Του ζήτησε ευθύνες για τον κ. Κιμούλη που η κυβέρνησή του διόρισε σε θέσεις ευθύνης;

Ευθύνες του ζητήθηκαν για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης στην πρεσβεία της Βενεζουέλας, που όχι μόνο την γνώριζε αλλά προσπάθησε εγγράφως να την συγκαλύψει. Ο κ. Τσίπρας επαναλαμβάνει επίσης, άλλο ένα μεγάλο ψέμα: ότι ο κ.Λιγνάδης ήταν προσωπικός φίλος του Πρωθυπουργού. Ο κ. Μητσοτάκης γνώριζε τον κ. Λιγνάδη μόνο από θεατρικές παραστάσεις του, που είχε παρακολουθήσει. Τελεία. Η κυβέρνηση ήταν εκείνη που μέσω της ημερίδας με θέμα «Σπάσε τη Σιωπή – Μίλησε, Μην Ανέχεσαι», ενθάρρυνε τα πρώτα στόματα να ανοίξουν. Ο Πρωθυπουργός από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό των θυμάτων της κακοποίησης.

Είναι κρίμα, μια υπόθεση που θα έπρεπε να βρίσκει ενωμένο τον πολιτικό κόσμο να επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ να την μετατρέψει σε αντιπολιτευτικό δηλητήριο. Σε κάθε περίπτωση η πρόσκληση του Πρωθυπουργού στις πολιτικές δυνάμεις προκειμένου να αντιμετωπιστούν τέτοιου είδους φαινόμενα παραμένει. Και δεν θα επανερχόμασταν με ανακοίνωση, αν ο κ. Τσίπρας δεν επέμενε να δώσει στις ανατριχιαστικές υποθέσεις που αποκαλύπτονται, κομματικό χρώμα».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share