Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021

Γιώργος Τράγκας: Το απίθανο βίντεο για το νέο κόμμα - Την ώρα που ο δημοσιογράφος μιλάει στην κάμερα...

Το πλάνο και οι θέσεις του κόμματος

15 Φεβρουαρίου 2021 12:43
Γιώργος Τράγκας: Το απίθανο βίντεο για το νέο κόμμα - Την ώρα που ο δημοσιογράφος μιλάει στην κάμερα...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν λίγο καιρό ο Γιώργος Τράγκας ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στην δημιουργία ενός νέου πολιτικού κόμματος. Το κόμμα έχει την ονομασία «Κίνημα Ελεύθερων Ανθρώπων» και για την ώρα δεν είναι ξεκάθαρο σε ποιον πολιτικό χώρο θα ανήκει.

Ωστόσο οι προβλέψεις λένε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ένα δεξιό κίνημα. Ο ίδιος ο Γιώργος Τράγκας δημοσίευσε ένα βίντεο προκειμένου να εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Στο βίντεο διάρκειας 8 λεπτών ο δημοσιογράφος αναλύει το πλάνο του και κάποιες από τις θέσεις του κόμματος. Σε 8 αυτά λεπτά δεν γίνεται κάποια αναφορά στα ζώα, αλλά αν κρίνουμε από τη στάση του Γιώργου Τράγκα, πρόκειται για ένα κόμμα φιλόζωων.

Την ώρα που ο δημοσιογράφος μιλάει στην κάμερα τα σκυλιά του κάνουν την εμφάνισή τους και εκείνος δεν διστάζει να παίξει μαζί τους.

Αναλυτικά στο βίντεο ο Γιώργος Τράγκας αναφέρει:

«Φίλες και φίλοι μετά από μια μεγάλη πορεία στην ελληνική δημοσιογραφία, θα είμαι παρών στις εκλογές. Κλείνοντας τη μακρά πορεία μου έχω μια δουλειά ακόμα να κάνω. Να πρωταγωνιστήσω στη δημιουργία ενός νέου παλλαϊκού ρεύματος ανατροπής του ζόφου και όσων ζούμε. Που θα φέρει στην επιφάνεια ελεύθερους ανθρώπους.

Όσοι θέλετε μπορείτε να πάρετε μέρος, χωρίς κομματικές ταυτότητες. Στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ’21, είναι καιρός να δώσουμε μια μεγάλη ελπίδα στα παιδιά και στα εγγόνια μας.»

Γιώργος Τράγκας: Άσχημα τα νέα για τον γνωστό δημοσιογράφο

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Γιώργο Τράγκα, καθώς, κατόπιν σχετικής εντολής από τον Κυριάκο Βελόπουλο, διεκόπη στις 9.30 π.μ. η πρωινή εκπομπή του γνωστού δημοσιογράφου, που αναμετέδιδε εδώ και καιρό το Focus FM. Αυτό συνέβη αμέσως μετά την ανακοίνωση του δημοσιογράφου για κάθοδό του στις επόμενες εκλογές.

Επίσης, και το Alert TV, πάλι με εντολή του κ. Βελόπουλου, αρνήθηκε συνεργασία του Γιώργου Τράγκα για μετάδοση τηλεοπτικής εκπομπής. Αυτό σημαίνει πως η ραδιοφωνική εκπομπή του θα αναμεταδίδεται από άλλους σταθμούς της Βορείου Ελλάδος.

Γιώργος Τράγκας

Να σημειωθεί πως ένα νέο κόμμα έρχεται να προστεθεί στο πολιτικό σκηνικό και από ό,τι φαίνεται θα έχει στην ηγεσία του τον γνωστό δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοσιογράφος έχει κατασταλάξει στην απόφασή του για την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share