Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Στην αντεπίθεση ο Μπογδάνος: «Είστε εχθροί της Δημοκρατίας, δε θα νικήσετε»

Αποκάλεσε θρασύδειλους και τραμπούκους τους δράστες

2 Φεβρουαρίου 2021 21:44
Στην αντεπίθεση ο Μπογδάνος: «Είστε εχθροί της Δημοκρατίας, δε θα νικήσετε»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Στην αντεπίθεση βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μετά την απεχθή επίθεση που έγινε στο σπίτι του, με τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να χαρακτηρίζει ως θρασύδειλους και εχθρούς της Δημοκρατίας τους δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εκρηκτικός μηχανισμός με γκαζάκια είχε τοποθετηθεί κάτω από το αυτοκίνητο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο βρισκόταν έξω από το σπίτι του.

Από την εμπρηστική επίθεση υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο και στην είσοδο του σπιτιού. Η αστυνομία έσπευσε άμεσα στο σημείο.

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Οι δηλώσεις του μετά την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του

«Οι τραμπούκοι εχθροί της φιλελεύθερης δημοκρατίας έκρυψαν για μια ακόμα φορά τα άνανδρα πρόσωπά τους πίσω από θρασύδειλες επιθέσεις.

Όχι μόνο απέναντι στους αντιπάλους τους αλλά απέναντι και στις οικογένειες μας. Δεν θα νικήσουν, δεν θα φοβίσουν, ούτε αυτοί αλλά ούτε και οι διαχρονικοί πολιτικοί υποστηρικτές τους», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έξω από το σπίτι του, αμέσως μετά την επίθεση.

Δικαστική νίκη Μπογδάνου επί Πολάκη - Πού θα δοθούν τα χρήματα της αγωγής;

Tο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας έκρινε ένοχο τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη, για το αδίκημα της προσβολής προσωπικότητας, κάνοντας δεκτή την αγωγή του βουλευτή Α΄ Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Η αγωγή είχε γίνει με αφορμή σχόλια σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Επαναλαμβανόμενη φρασεολογία όπως «συμπλεγματικό αμόρφωτο υποκείμενο», «ανάπηρη πνευματική μετριότητα», «παράσιτο και θεραπαινίδα του καναλάρχη», μεταξύ πολλών άλλων, αλλά και επιδοκιμασίες του πρώην υπουργού σε σχόλια όπως «φαλακρή πόρνη του ΣΚΑΪ», οδήγησαν τον δημοσιογράφο και νυν βουλευτή ΝΔ στη Δικαιοσύνη το 2017.

«Η Ελληνική Δικαιοσύνη έκανε δεκτή αγωγή που κατέθεσα το 2017 εναντίον του Παύλου Πολάκη για προσβολή προσωπικότητας με τον ποινικολόγο-ήρεμη δύναμη, σύμβουλο ΔΣΑ και συναγωνιστή, Δημήτρη Χρ. Αναστασόπουλο. Οι επαναλαμβανόμενες, χυδαίες ύβρεις κόστισαν στον βουλευτή Χανίων ΣΥΡΙΖΑ €7000, που, πλην εξόδων, θα δοθούν στην Κιβωτό του Κόσμου», ‬ανήρτησε από την πλευρά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής Α Αθήνας.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share