Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Που είναι η μάσκα σου παιδί μου;": Η ατάκα του Μητσοτάκη σε... 3.5 χρονών κοριτσάκι!

Τα σχόλια δικά σας!

1 Φεβρουαρίου 2021 08:07
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης πριν λίγες ημέρες, έκανε την περιοδεία του στους κεντρικούς δρόμους των Τρικάλων, όπου μίλησε με αρκετό κόσμο, ενώ μάλιστα, έκανε και τις παρατηρήσεις του για τις μάσκες και τις αποστάσεις.

Συγκεκριμένα, κατά την περιήγησή του, συζήτησε με πολίτες που περίμεναν τη σειρά τους έξω από κεντρικό μαγαζί, τηρώντας, φυσικά, όλα τα μέτρα προστασίας. Επίσης, ο πρωθυπουργός, είχε συνομιλία με μαθητές δημοτικού που επέστεψαν στο σχολείο και φωτογραφήθηκε με άνδρες και γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας που χρησιμοποιούν ποδήλατα στον πεζόδρομο της πόλης.

Ακόμα, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς καταστηματάρχες σε μικρά μαγαζιά της πόλης. Κάνοντας μια στάση έξω από κεντρικό καφέ συνομίλησε με τον ιδιοκτήτη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της εστίασης.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ατάκα του σε... 3.5 χρονών κοριτσάκι

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν κουράστηκε να επαναλαμβάνει τη φράση "προσοχή παρακαλώ, με αποστάσεις και μάσκες", ενώ έκανε και παρατήρηση σε έναν πιτσιρικά που δε φορούσε σωστά τη μάσκα του. Ένας μικρός του έδωσε ένα χαρτί με το τηλέφωνό του. "Θα σου απαντήσω" του υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός.

Μάλιστα, βλέποντας μια μικρή να μη φοράει τη μάσκα της, είπε "πού είναι η μάσκα σου παιδί μου", με τη μαμά της να λέει ότι ακόμα είναι 3.5 χρονών! Στο σημείο, να σας θυμίσουμε, το ξέσπασμα του Ζουράρι για τον Μητσοτάκη.

Δείτε το βίντεο:

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share