Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πάυλος Πολάκης: «Χάσαμε τις εκλογές επειδή γ@@με τους μεσαίους» (Video)

Κυνική ομολογία

12 Ιανουαρίου 2021 15:13
Πάυλος Πολάκης: «Χάσαμε τις εκλογές επειδή γ@@με τους μεσαίους» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Παύλος Πολάκης: Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και άλλοτε αναπληρωτής υπουργός Υγείας πρωταγωνιστεί σε ένα βίντεο, που τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου!

Ο Παύλος Πολάκης σε αυτό το βίντεο παραδέχεται, χρησιμοποιώντας υβριστική φρασεολογία, τον λόγο που ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε τις εκλογές του Ιουλίου 2019. Ενώ, πριν λίγες ημέρες την άρση της ασυλίας του αποφάσισε η ολομέλεια της Βουλής.

Το βίντεο έφερε στη δημοσιότητα η Ομάδα Αλήθειας και προέρχεται από τηλεδιάσκεψη στην οποία συμμετείχε ο κ. Πολάκης στην οποία δηλώνει μεταξύ άλλων

«…μόλις βγήκαμε από τα μνημόνια δεν ανακουφίσαμε στόματα τα οποία σήκωσαν το μεγαλύτερο βάρος… εμείς πηδήξαμε στην φορολογία και το ασφαλιστικό το ανώτερο 20% των μεσαίων στρωμάτων, το οποίο όμως έχει μεγάλη κοινωνική αναγνωρισιμότητα και από εκεί χάσαμε… Μην το κουβεντιάζουμε όμως. Επειδή εμείς στηρίξαμε την φτώχεια πήραμε 32%. Επειδή γ@σαμε τους μεσαίους πήραν οι άλλοι 40%».

Κυνική χαρακτηρίζει από την πλευρά της η Νέα Δημοκρατία την «ομολογία του Παύλου Πολάκη». «Ο φίλος και συνεργάτης του Α. Τσίπρα, Π. Πολάκης ομολογεί με κυνικό τρόπο, αυτό που υπέστη η μεσαία τάξη από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Όσο κι αν προσπαθεί να την καλοπιάσει τώρα ο κ. Τσίπρας με λόγια του αέρα, οι φόροι και οι εισφορές που της φόρτωσε είναι αδύνατον να ξεχαστούν. Και να θέλει να ξεχάσει, θα τα θυμίζει ο κ. Πολάκης. Ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν», σχολιάζουν χαρακτηριστικά από το κυβερνών κόμμα.

Παύλος Πολάκης: «Είσαι κότα λυράτη» - Ένταση και παραλίγο ξύλο μεταξύ Βουλευτών

Μεγάλη ένταση υπήρξε μεταξύ Βουλευτών, που παραλίγο να το... ρίξουν στο ξύλο, με τους Παύλο Πολάκη και Κώστα Κυρανάκη να είναι πρωταγωνιστές στο εν λόγω επεισόδιο στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ το επεισόδιο ξεκίνησε με φραστικές αντεγκλήσεις ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Κυρανάκη όμως παραλίγο να οδηγήσει ορισμένους να πιαστούν στα χέρια, πυροδοτώντας μεγάλη ένταση.

Ένταση και παραλίγο ξύλο μεταξύ Βουλευτών

Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΙ όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Πολάκης, ο οποίος έχει τσακωθεί το ίδιο άγρια στο παρελθόν στο Κοινοβούλιο, ενοχλημένος από το περιεχόμενο των ερωτήσεων του Κώστα Κυρανάκη, τον αποκάλεσε «προβοκάτορα» και δήλωσε πως αρνείται να απαντήσει στις ερωτήσεις του.

Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Κυρανάκη ο οποίος του απάντησε σε αντίστοιχο ύφος και λεξιλόγιο «είσαι κότα λυράτη».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share