Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Βαρύ πένθος στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε ο Πέτρος Κατσιλιέρης!

Τραγική απώλεια!

30 Δεκεμβρίου 2020 10:23
Βαρύ πένθος στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε ο Πέτρος Κατσιλιέρης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ καθώς την τελευταία του πνοή άφησε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου νοσηλευόταν, αργά το βράδυ της Τρίτης 29 Δεκεμβρίου ο πρώην Βουλευτής Μεσσηνίας του κόμματος, Πέτρος Κατσιλιέρης.

Ο Πέτρος Κατσιλιέρης γεννήθηκε το 1947 στη Μικρομάνη της Καλαμάτας και σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το 1982 ξεκίνησε την πολιτική του πορεία από την τοπική αυτοδιοίκηση ως δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας (με την παράταξη του τότε δημάρχου Σταύρου Μπένου), διετέλεσε αντιδήμαρχος ενώ άσκησε και καθήκοντα δημάρχου. Εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Μεσσηνίας στις εκλογές του 1989 με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και επανεξελέγη στις εκλογές του 1993, του 1996, του 2000 και του 2004.

Εδώ και αρκετά χρόνια ο Πέτρος Κατσιλιέρης έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο, είχε αποσυρθεί από την πολιτική σκηνή και η είδηση του θανάτου του σκορπά θλίψη σε όλη τη Μεσσηνία, την οποία ο εκλιπών υπηρέτησε, ως μία από τις χαρακτηριστικότερες και πιο επιδραστικές πολιτικές μορφές της, για τρεις και πλέον δεκαετίες!

Θρήνος: Πέθανε ο δημοσιογράφος Σπύρος Κομίνης

Το θρήνο προκαλεί στην ελληνική δημοσιογραφία ο θάνατος του Σπύρου Κομίνη, με τον ίδιο δυστυχώς να χάνει τη μάχη του με τον καρκίνο.

Ο Σπύρος Κομίνης άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» νωρίς το βράδυ της Τρίτης (29/12), πέντε ημέρες μετά την ημέρα των γενεθλίων του, με πασίγνωστο δημοσιογράφο προ ημερών να θρηνεί τον χαμό της ανήλικης κόρης του.

Αυτός ήταν ο Σπύρος Κομίνης

Γεννήθηκε το 1947. Δούλεψε για μεγάλο χρονικό διάστημα στην εφημερίδα «Έθνος» και έστησε με τον Κώστα Παπαϊωάννου και τον Ερρίκο Μπαρτζινόπουλο την εφημερίδα «Το Ποντίκι».

Αριστερός, πεισματάρης και ασυμβίβαστος ο Σπύρος Κομίνης ακολούθησε το δικό του δρόμο στη δημοσιογραφία επιμένοντας μέχρι τέλους στις ιδέες του.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share