Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτό είναι το νέο του σήμα - Τι συμβολίζει;

Πως σας φαίνεται;

15 Σεπτεμβρίου 2020 14:28
ΣΥΡΙΖΑ: Αυτό είναι το νέο του σήμα - Τι συμβολίζει;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω βίντεο που ανήρτησε στους επισήμους λογαριασμούς της παράταξης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ο “ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία” εξελίσσεται, έχοντας οδηγό του τις αξίες ενός λαού που αγωνίστηκε, δημιούργησε, αντιστάθηκε, νίκησε. Αξίες που μας καθοδηγούν σαν ένα αστέρι στον ουρανό», αναφέρει ο κ. Τσίπρας στο σχετικό βίντεο.

Στη συνέχεια, προσθέτει ότι «αυτό το αστέρι είναι για όλους μας, όπως γράφει ο Λειβαδίτης. Σε κάθε κορυφή του είναι οι αξίες που μας εμπνέουν και μας οδηγούν: η Δημοκρατία, η Αλληλεγγύη, η Δικαιοσύνη, η Ελευθερία και η Ισότητα».

Παρουσίαση νέου σήματος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία

Η ιστορία των κοινωνιών μας είναι η ιστορία της εξέλιξης. Μια δύναμη ανίκητη, συλλογική, αναπόδραστη. Εμείς, είμαστε προϊόν αυτής της εξέλιξης. Ένα κόμμα που μεγάλωσε και ωρίμασε αναλαμβάνοντας το τιμόνι της χώρας σε ιστορικές στιγμές. Ένα κόμμα που δεν έπαψε ποτέ να μετασχηματίζεται. Να μαθαίνει. Να ακούει. Να κατανοεί. Να σκέφτεται. Να αλλάζει. Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία εξελίσσεται, έχοντας οδηγό του τις αξίες ενός λαού που αγωνίστηκε, δημιούργησε, αντιστάθηκε, νίκησε. Δημοκρατία, Αλληλεγγύη, Δικαιοσύνη, Ελευθερία, Ισότητα. Αυτές οι αξίες που συμβολίζονται από το νέο λογότυπο, μας καθοδηγούν σαν ένα αστέρι στον ουρανό, που μας δείχνει πάντα το δρόμο που πρέπει να διαβούμε, για να φτάσουμε στον προορισμό μας. Η Αριστερά και η Δημοκρατική Παράταξη είναι δημιούργημα αυτών των αξιών. Γεννήθηκαν σε αυτό τον τόπο από την ανάγκη των Ελλήνων για μια δίκαιη, ελεύθερη και δημοκρατική πατρίδα. Σήμερα, μια πλατιά Συμμαχία κάθε πολίτη που οραματίζεται τη Δίκαιη και Προοδευτική Ελλάδα της νέας εποχής, έρχεται για να κάνει το όραμα πράξη. Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κάνει το βήμα στο μέλλον. Ένα μέλλον #για_όλους. Έλα κι εσύ να πορευτούμε μαζί. https://bit.ly/35Bt76j

Posted by Alexis Tsipras on Tuesday, September 15, 2020

Ο Αλέξης Τσίπρας... με μούσια: Το νέο look του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ

Ένα νέο look υιοθέτησε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επέστρεψε από τις διακοπές του έχοντας αφήσει... μούσι, κάτι που φαινόταν κάτω από τη μάσκα του.

Σήμερα (24/8) έγινε η πρώτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ μετά το πέρας των καλοκαιρινών διακοπών και ενώ τα κρούσματα του κορωνοϊού αυξάνονται δραματικά μέρα με τη μέρα, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε τον αθλητή που είναι ίδιος με τον αρχηγό του κόμματος.

Στη συνεδρίαση όλοι φορούσαν μάσκες και τηρούσαν τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας, ενώ το αντισηπτικό πέρναγε από χέρι σε χέρι. Και όπως ήταν αναμενόμενο η χειραψία είχε αντικατασταθεί από την... αγκωνιά, τη νέα μορφή χαιρετισμού την εποχή του κορωνοϊού.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share