Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021

Ραχήλ Μακρή: Ζητά βεβαίωση από Κικίλια και Κεραμέως για να φορέσει μάσκα (photo)

Το είδαμε και αυτό...

31 Ιουλίου 2020 15:20
Ραχήλ Μακρή: Ζητά βεβαίωση από Κικίλια και Κεραμέως για να φορέσει μάσκα (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Την... υπογραφή του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, αλλά και της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, ζητά η Ραχήλ Μακρή, σε υπεύθυνη δήλωση, όπου θα της βεβαιώνουν πως δεν θα πάθει τίποτα απολύτως η υγεία της με τη χρήση μάσκας προστασίας για τον κορωνοϊό. Ενώ, μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό της στις δηλώσεις του Έλληνα αθλητή Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Συγκεκριμένα, η πρώην βουλευτής, σε ανάρτησή της στο facebook, όπου παραθέτει τη σχετική βεβαίωση, αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Ο κύριος Κικίλιας και η κυρία Κεραμέως θα υπογράψουν την παρακάτω δήλωση βεβαίωση. Θα ΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ τους Έλληνες πολίτες ότι η χρήση μάσκας ΔΕΝ ενέχει κινδύνους για την υγεία των πολιτών και ΔΕΝ έχει επιπτώσεις σ’ αυτήν.

Θα ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ την πλήρη και αποκλειστική ΑΣΤΙΚΗ και ΠΟΙΝΙΚΗ ευθύνη για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ βλάβη υποστώ εγώ και τα παιδιά μου από τη χρήση μάσκας.

Την ίδια βεβαίωση-δήλωση που ετοίμασε ο δικηγόρος κύριος Αντωνιάδης θα έχω μαζί μου για να υπογράψει οποιοσδήποτε επιχειρήσει να υποχρεώσει εμένα και τους γιους μου, να φορέσουμε τη μάσκα.

Οποιοσδήποτε επιχειρήσει να εφαρμόσει τις Κ.Υ.Α. που έχεις και εσύ υπογράψει, ως ο πλέον ΑΡΜΟΔΙΟΣ υπουργός, οι οποίες σε τίποτα δεν διαφέρουν, σε επίπεδο επικινδυνότητας και παραλογισμού. από μία Κ.Υ.Α. η οποία θα μας υποχρέωνε να εισπνέουμε το καυσαέριο από τις εξατμίσεις τον αυτοκινήτων.

Όταν υπογράψεις τη βεβαίωση-δήλωση, εγώ πρώτη θα φορέσω την άλλη στιγμή τη μάσκα.

Υπόγραψε τη βεβαίωση – δήλωση !"

Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Κράνης

Την παραίτησή του υπέβαλε πριν από λίγη ώρα ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Κράνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει στείλει επιστολή παραίτησης στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, όπου εξηγεί αναλυτικά τους λόγους που τον οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση. Ακόμα μία παραίτηση λίγες μέρες μετά την παραίτηση του Γεράσιμου Θωμά από τη θέση του ως Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share