Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι 6 συγκινητικές λέξεις για το θάνατο του πατέρα του

Το δημόσιο μήνυμά του

29 Μαΐου 2020 16:36
Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι 6 συγκινητικές λέξεις για το θάνατο του πατέρα του
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Συγκινεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το δημόσιο μήνυμα για τον πατέρα του, Κωνσταντίνο, κάτι που χρειάστηκε μόνο 6 λέξεις, με αφορμή την επέτειο του θανάτου του.

Στις 29 Μαΐου του 2017, σε ηλικία 98 ετών, ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας έχανε την ζωή του, έχοντας αφήσει το στίγμα του στην πολιτική ζωή του τόπου, ενώ προ ημερών έγινε και το μνημόσυνό του.

Ο γιος του, πρωθυπουργός της χώρας πια, στέλνει το μήνυμά του, με μόλις έξι λέξεις.

«3 χρόνια. Είσαι πάντα μαζί μας», αναφέρει στο Facebook ο πρωθυπουργός, έχοντας αναρτήσει και μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζονται δύο κορνίζες.

Στην μία, υπάρχει φωτογραφία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και στην δεύτερη μια φωτογραφία με τον σημερινό πρωθυπουργό και τον πατέρα του.

Αποκάλυψη-σοκ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Μέχρι τα 17 ήθελα να...»

«Μέχρι τα 17 μου ήθελα να γίνω γιατρός» αποκάλυψε από τη Θεσσαλονίκη και κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η πρώτη μεγάλη μπόρα πέρασε. Κι αυτό σε μεγάλο βαθμό το οφείλουμε σε εσάς» τόνισε ο πρωθυπουργός για τον κορωνοϊό, ενώ ευχαρίστησε το προσωπικό του ΑΧΕΠΑ με μια δέσμευση: «Να ετοιμαστούμε καλύτερα για το φθινόπωρο». Ενώ, στο καθαρά πολιτικό κομμάτι, κυβερνητικές πηγές διέψευσαν κατηγορηματικά τα σενάρια περί ανασχηματισμού.

Επική ατάκα Μητσοτάκη σε καταστηματάρχη: «Για δώσε τα αμύγδαλα που με είχες κεράσει και είχε πάει γούρι»

Επική ατάκα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος ζήτησε από καταστηματάρχη να τον κεράσει τα αμύγδαλα που του είχαν πάει γούρι προεκλογικά.

Στον Πειραιά βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να κάνει ακόμα μία βόλτα και να αφουγκραστεί τις αντιδράσεις τους κόσμου στο άνοιγμα της εστίασης και όχι μόνο.

Ο Πρωθυπουργός πέρασε και από ένα κατάστημα που πουλούσε ξηρούς καρπούς και από το οποίο είχε περάσει προεκλογικά και τον είχαν κεράσει αμύγδαλα.

Το θεώρησε γούρι και χθες, όταν πέρασε από το ίδιο σημείο δεν το ξέχασε...

«Κάτι με είχες κεράσει προεκλογικά. Κάτι αμύγδαλα, θυμάμαι καλά; Για δώσε λίγο, είχε πάει γούρι», έλεγε στον καταστηματάρχη, ο οποίος συμφωνούσε και αμέσως πήρε ένα σακουλάκι το οποίο το γέμισε για να του το δώσει.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στο 1:25 του παρακάτω videο στο Athensmagazine.gr:

Επίσκεψη στον Πειραιά

Σήμερα άνοιξε και ο κλάδος της εστίασης, κάτι που περίμεναν πολλοί συμπολίτες μας με ανυπομονησία. Ας κάνουμε κι αυτό το βήμα επιστροφής της καθημερινότητάς μας με την ίδια υπεύθυνη στάση που έχουμε κρατήσει κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ας προστατέψουμε όσα έχουμε κερδίσει!

Posted by Kyriakos Mitsotakis on Monday, May 25, 2020
 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share