Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Είσαι κότα λυράτη» - Ένταση και παραλίγο ξύλο μεταξύ Βουλευτών

Απίστευτο!

21 Μαΐου 2020 20:04
«Είσαι κότα λυράτη» - Ένταση και παραλίγο ξύλο μεταξύ Βουλευτών
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Μεγάλη ένταση υπήρξε μεταξύ Βουλευτών, που παραλίγο να το... ρίξουν στο ξύλο, με τους Παύλο Πολάκη και Κώστα Κυρανάκη να είναι πρωταγωνιστές στο εν λόγω επεισόδιο στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ το επεισόδιο ξεκίνησε με φραστικές αντεγκλήσεις ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Κυρανάκη όμως παραλίγο να οδηγήσει ορισμένους να πιαστούν στα χέρια, πυροδοτώντας μεγάλη ένταση.

Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΙ όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Πολάκης, ο οποίος έχει τσακωθεί το ίδιο άγρια στο παρελθόν στο Κοινοβούλιο, ενοχλημένος από το περιεχόμενο των ερωτήσεων του Κώστα Κυρανάκη, τον αποκάλεσε «προβοκάτορα» και δήλωσε πως αρνείται να απαντήσει στις ερωτήσεις του.

Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Κυρανάκη ο οποίος του απάντησε σε αντίστοιχο ύφος και λεξιλόγιο «είσαι κότα λυράτη».

Αρσή ασυλίας για τον Πολάκη εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας!

Την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη μετά τις δύο δικογραφίες για το πρόσωπό του που εστάλησαν στη Βουλή εισηγήθηκε την Τετάρτη η πλειοψηφία της επιτροπής Δεοντολογίας. Η εισήγηση αφορά δύο δικογραφίες: Η πρώτη για την ηχογράφηση Στουρνάρα και η δεύτερη μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση του πρώην στελέχους του ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτη Πουλή!

Σύμφωνα με πληροφορίες 8 μέλη της επιτροπής ψήφισαν υπέρ και δύο κατά ενώ αποχώρησε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος από τον ΣΥΡΙΖΑ. Πάντως ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα γίνει ξανά καθηγητής!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι παραβιάζεται ο κανονισμός της Βουλής στον οποίο αναφέρεται ότι πρέπει να υπάρξει τριήμερη προθεσμία προκειμένου να προετοιμαστεί ο εγκαλούμενος για την παροχή εξηγήσεων.

Επικράτησε στην μάχη του σταυρού ο Παύλος Πολάκης έναντι του Σταθάκη!

Επικράτησε στην μάχη του σταυρού ο Παύλος Πολάκης έναντι του Γιώργου Σταθάκη! Στα Χανιά ήταν ο μεγάλος νικητής! Στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου όπου η Νέα Δημοκρατία έκανε την τεράστια διαφορά και βγήκε νικήτρια έναντι του ΣΥΡΙΖΑ!

Με την ενσωμάτωση στο 100% ο Παύλος Πολάκης έλαβε 12.570 ψήφους και ο Γιώργος Σταθάκης 9.754. Η αλήθεια είναι ότι η διαφορά είναι μεγάλη!

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης επικράτησε στη μάχη του σταυρού και της έδρας στα Χανιά έναντι του πρώην υπουργού Ενέργειας, Γιώργου Σταθάκη.

Από τη ΝΔ εκλέγονται η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Μανούσος Βολουδάκης και ο Βασίλης Διγαλάκης.

Το μήνυμα του Παύλου Πολάκη στο Facebook και το ευχαριστώ του!

«ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ !!!
Με τιμήσατε όλοι ,αποκορονιωτες ,κισσαμο δες, πλατανιανοι, σεληνιωτες, Σφακιανοί, Χανιώτες και εγώ από τη θέση που μας τοποθέτησε ο ελληνικός λαός θα συνεχίζω να παλεύω για τα δικιά του τόπου μας για τους αδύναμους για τους εργαζόμενους για το λαό!

Το 31,5-32 που μας έδωσε ο ελληνικός λαός μας αναδεικνύει στην ηγετική δύναμη της προοδευτικής διακρατικής αριστερής παράταξης του τόπου !
Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να διαφυλαχθούν οι κατακτήσεις που πετύχαμε,να μην εφαρμόσει το νεοφιλελεύθερο Πρόγραμμα του "νόμου και της τάξης και των ιδιωτικοποιήσεων «η ΝΔ του Μητσοτακη, ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ,να ετοιμαστούμε για να να ΞΑΝΑΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!

Το αποτέλεσμα στα Χανιά και στην Κρήτη ήταν και μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ που μετά τον Αλέξη τον Τσίπρα ήμουν αυτός που δέχθηκε το μεγαλύτερο προσωπικό μπούλινγκ ,την περισσότερη λάσπη ,την πιο ΑΙΣΧΡΗ στοχοποίηση . ΧΕΝΙΩΤΕΣ ΞΑΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share