Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νέο κόμμα ιδρύει ο Ηλίας Κασιδιάρης (Video)

«Ένα νέο κίνημα γεννιέται...»

21 Μαΐου 2020 12:50
Νέο κόμμα ιδρύει ο Ηλίας Κασιδιάρης (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Την ίδρυση νέου κόμματος ανακοίνωσε ο πρώην βουλευτής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος γνωστοποίησε παράλληλα την αποχώρησή του από τη Χρυσή Αυγή. Ενώ, μια νέα μεγάλη δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό του Open ΤV με ενδιαφέροντα ευρήματα αναφορικά με τον κορωνοϊό, αλλά και τις πολιτικές προεκτάσεις της πανδημίας στη χώρα μας δημοσιεύτηκε πριν λίγες μέρες.

«Ένα νέο κίνημα γεννιέται. Οι καιροί απαιτούν την άμεση δημιουργία και δράση ενός σύγχρονου εθνικού κόμματος, όπως αυτά που κυριαρχούν εκλογικά σε ολόκληρη την Ευρώπη» επεσήμανε, χαρακτηριστικά, σε ανάρτησή του στα social media.

«Δημιουργούμε ένα κίνημα Ελλήνων για την εθνική επιβίωση και την αναγέννηση του Ελληνισμού, με πρώτο αντικειμενικό σκοπό να υπάρχει στην επόμενη βουλή μία αληθινή εθνική αντιπολίτευση» έσπευσε να προσθέσει.
Όσον αφορά τους λόγους αποχώρησης από τη Χρυσή Αυγή, ο κ. Κασιδιάρης εξήγησε το εξής:

«Η πρόταση για πλήρη αναδιοργάνωση και ανανέωση δεν έγινε αποδεκτή. Έγιναν εκτενείς συζητήσεις, αλλά δυστυχώς υπήρξε απόλυτη διαφωνία».

Οριστικό: Δεν θα υπάρξει ανασχηματισμός σύμφωνα με τις κυβερνητικές πηγές

Κυβερνητικές πηγές διέψευσαν κατηγορηματικά πριν λίγη ώρα τα σενάρια περί ανασχηματισμού
Οι κυβερνητικοί παράγοντες επισήμαναν ότι είναι πολλά τα ανοιχτά ζητήματα ενώ τα θετικά ποσοσά είναι υψηλά σε όλες τις μετρήσεις.

Οι ίδιες πηγές έλεγαν χαρακτηριστικά: «Η κυβέρνηση λειτουργεί καλά και αποδοτικά. Ανασχηματισμός εν μέσω κρίσης δεν γίνεται. Οι υπουργοί έχουν πολλή δουλειά να κάνουν και οφείλουν όλοι να ασχολούνται με το έργο τους κι όχι με σενάρια ανασχηματισμού που λειτουργούν αποπροσανατολιστικά για το έργο της κυβέρνησης», ανέφερε σε συνεργάτες του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Το ενδιαφέρον του Πρωθυπουργού είναι στραμμένο στην αντιμετώπιση της πανδημίας, στην επανεκκίνηση του τουρισμού και συνολικότερα της οικονομικής δραστηριότητας και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων απασχόλησης ώστε να περιοριστεί η απώλεια θέσεων εργασίας. Γι’ αυτό το λόγο έχει συνεχείς συσκέψεις και σε αυτό το έργο θέλει προσηλωμένους τους υπουργούς κι όχι στη σεναριολογία» επισήμαιναν οι ίδιες πηγές και υπογράμμιζαν οτι σε όλες τις μετρήσεις η κυβέρνηση έχει υψηλά επίπεδα αποδοχής.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share