Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022

Πόθεν έσχες Αλέξη Τσίπρα: Δείτε την δήλωση περιουσίας του προέδρου το ΣΥΡΙΖΑ

Πόσο είναι της συζύγου του, Περιστέρα Μπαζιάνα

11 Μαΐου 2020 12:13
Πόθεν έσχες Αλέξη Τσίπρα: Δείτε την δήλωση περιουσίας του προέδρου το ΣΥΡΙΖΑ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης της Βουλής δημοσιοποίησε περισσότερα από 1.000 πόθεν έσχες. Δείτε τη δήλωση περιουσιακής κατάστασης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για το 2019.

Η δήλωση πόθεν έσχες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για το 2019 δόθηκε στη δημοσιότητα από την Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης της Βουλής.

Πόθεν έσχες Αλέξη Τσίπρα

Υπενθυμίζεται ότι το 2018 ο κ. Τσίπρας είχε δηλώσει συνολικό εισόδημα περίπου 35.400 ευρώ, ενώ η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα περίπου 19.800 ευρώ, λίγα λιγότερα από όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο «Αττικόν» νοσοκομείο… με μάσκα λόγω κορωνοϊού ο Αλέξης Τσίπρας (photos+video)

Στο «Αττικόν» νοσοκομείο βρέθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επισκέφθηκε τον χώρο, ώστε να συγχαρεί το ιατρικό και νοσηλευτικό του προσωπικό για την προσπάθεια του να καταπολεμήσει τον κορωνοϊό.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος πήγε στο νοσοκομείο με μάσκα, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και συνοδευόμενος από τους Ανδρέα Ξανθό και Παύλο Πολάκη, τόνισε ότι χρειάζεται στήριξη και στην πράξη για το ΕΣΥ, με μόνιμες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών, όπως ζήτησαν οι άνθρωποι του νοσοκομείου στη συνομιλία, που είχαν.

με Ξάνθο και Πολάκη ο Αλέξης Τσίπρας

«Ήρθα για να μάθω περισσότερα για την προσπάθεια που κάνετε και ταυτόχρονα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω το προσωπικό, το διοικητικό αλλά κυρίως το νοσηλευτικό. Γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν μια δύσκολη μάχη αυτές τις μέρες για να προστατεύσουν την ανθρώπινη ζωή και ελπίζω να τη δίνουν με τη στήριξη όλων μας, όχι μόνο στα λόγια αλλά και στην πράξη» σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του στο Αττικό Νοσοκομείο, ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς για τον κορωνοϊό, ενώ προ ημερών έκανε τη δική του οικονομική πρόταση.

Ο Αλέξης Τσίπρας συνοδευόταν από τον πρώην υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό και τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη. Την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχθηκε ο διοικητής του νοσοκομείου, Σπύρος Αποστολόπουλος.

Στο «Αττικόν» νοσοκομείο ο Αλέξης Τσίπρας

Ο κ. Αποστολόπουλος ενημέρωσε αρχικά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι αυτήν τη στιγμή νοσηλεύονται στο Αττικό 30 ασθενείς με κορωνοϊό και επτά σε μονάδα εντατικής θεραπείας. «Είμαστε ένα νοσοκομείο αναφοράς που έχουμε ανταποκριθεί μέχρι σήμερα με μεγάλη επιτυχία στις παροχές υπηρεσιών υγείας, ιδιαίτερα σε ασθενείς με Covid», σημείωσε ο διοικητής του Αττικού Νοσοκομείου.

επισκέφθηκε το Αττικόν ο Αλέξης Τσίπρας

Κατά την επίσκεψή του, ο Αλέξης Τσίπρας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, τους οποίους και ευχαρίστησε για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν.

με μάσκα ο Αλέξης Τσίπρας

Αυτοί από την πλευρά τους υπογράμμισαν την ανάγκη άμεσης στήριξης του ΕΣΥ, συνολικά, με μόνιμες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share