Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δόμνα Μιχαηλίδου: Με ποιον πασίγνωστο Δήμαρχο είναι σε σχέση η Υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου;

Ερωτευμένη η κούκλα Ελληνίδα πολιτικός

11 Μαΐου 2020 11:43
Δόμνα Μιχαηλίδου: Με ποιον πασίγνωστο Δήμαρχο είναι σε σχέση η Υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποτελεί και όχι άδικα μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της πολιτικής της χώρας! Ο λόγος για την Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία την τελευταία περίοδο εμφανίζεται ερωτευμένη.

Συγκεκριμένα η υφυπουργός Εργασίας φέρεται να βρήκε τον έρωτα μακρυά από την Αθήνα και μάλιστα στην Κρήτη.

Τα δημοσιεύματα τη θέλουν ερωτευμένη τον τελευταίο καιρό με τον δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημαντηράκη. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello τους απαθανάτισε μαζί κατά τη διάρκεια περιπάτου.

Κάπως έτσι οι φήμες που τους ήθελαν μαζί από τον περασμένο Οκτώβρη ύστερα από τη μεταξύ τους γνωριμία που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της υφυπουργού στην Κρήτη επιβεβαιώθηκαν. Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι πρότινος κανείς από τους δύο δεν είχε παραδεχτεί τον δεσμό τους.

Δείτε τον δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημαντηράκη στο Athensmagazine.gr:

"Ο αντιδικτατορικός αγώνας είναι ψυχική νόσος": Σάλος με τις δηλώσεις της νέας υφυπουργού Εργασίας! (Video)

Σάλος με παλαιότερες δηλώσεις της νέας υφυπουργού εργασίας της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, Δόμνας Μιχαηλίδου, οι οποίες βγήκαν στο φως και την θέλουν αντίθετη με τον αγώνα ενάντια στην Χούντα!

«Ενα κομμάτι που με ανησυχεί και με προβληματίζει είναι ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχει μια αγιοποίηση του αντιδικτατορικού αγώνα, η οποία ουσιαστικά έγινε επειδή δεν έγινε ο αγώνας όταν έπρεπε να γίνει» είπε συγκεκριμένα, τον Απρίλιο του 2018 μιλώντας σε εκδήλωση στο Public για την παρουσίαση του βιβλίου του Στ. Τσακυράκη με τίτλο «Από πού κι ως πού όλοι οι αγώνες είναι δίκαιοι;», καταλήγοντας μάλιστα ότι η μάχη ενάντια στην χούντα ήταν...ψυχική νόσος!

Η από τότε σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη όχι απλώς προβληματίζεται αλλά εξοργίζεται, όπως λέει, διότι: «Ακούω συνέχεια "ιστορικό στέλεχος της αριστεράς", "ιστορικός αγώνας" κι αναρωτιέμαι, για ποια ιστορία μιλάμε; Ποιος έγραψε αυτή την Ιστορία; Ποιοι; Αυτοί που είναι ακριβώς οι ψυχικά νοσούντες;».

Στο βίντεο που ακολουθεί, συμπεριλαμβάνεται το πλήρες απόσπασμα όσων είπε η Δόμνα Μιχαηλίδου στη συγκεκριμένη εκδήλωση, στην οποία μιλούσαν ακόμα ο Απόστολος Δοξιάδης και ο Πάσχος Μανδραβέλης, αναφερόμενη και σε άλλα θέματα, όπως ότι «δεν κατάφερε η δεξιά να διαχειριστεί τη νίκη της στον εμφύλιο».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share