Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021

Θρήνος στο ΠΑΣΟΚ - Πέθανε ιστορικό στέλεχος (photo)

Θλίψη!

8 Απριλίου 2020 18:04
Θρήνος στο ΠΑΣΟΚ - Πέθανε ιστορικό στέλεχος (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έφυγε από τη ζωή το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα, Μαρία Μασσαρά – Δαφαλιά. Η Μαρία Μασσαρά υπήρξε ένα από τα δυναμικότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Αχαϊα, από την ίδρυση του κόμματος το 1974. Είχε διατελέσει μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής και υποψήφια βουλευτής Αχαίας. Ακόμη ένα σοκ στην πολιτική σκηνή μετά τον χαμό του 45χρονου Κώστα Παπαδημητρίου

Η κηδεία της έγινε στις 12 το μεσημέρι στην πόλη των Καλαβρύτων. Η εκλιπούσα είχε διατελέσει Νομαρχιακή Σύμβουλος Αχαΐας, επί θητείας του Δημήτρη Κατσικόπουλου και Πρόεδρος. Διετέλεσε Πρόεδρος του Ογκολογικού Ξενώνα «Ελπίδα» στην Πάτρα. Στην επιμονή και στην υπομονή της οφείλεται η λειτουργία του.

Το 2018 έφυγε από τη ζωή η κόρη της Θεοδώρα μετά από μάχη που έδινε με σοβαρή ασθένεια. Το 2016 είχε χάσει και το σύζυγό της Ευθύμιο Μασσαρά, γεωπόνο και πρώην Διευθυντής Εγγείων Βελτιώσεων Αχαΐας, σε ηλικία 91 ετών.

Βαρύ πένθος στη Νέα Δημοκρατία: Πέθανε πρώην βουλευτής!

Μεγάλο πλήγμα και θλίψη έφερε στο χώρο της πολιτικής η είδηση του θανάτου του πρώην βουλευτή Γιάννη Κατσαφάδου, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε το λόγο που θρηνεί και το ΠΑΣΟΚ.

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία για να εκφράσει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τους οικείους του πρώην πολιτικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Το κόμμα μας εκφράζει τη μεγάλη του θλίψη για την απώλεια του πρώην βουλευτή Γιάννη Κατσαφάδου.

Ο Γιάννης Κατσαφάδος εκλέχτηκε βουλευτής Πειραιά και Νήσων στις εκλογές του 1974 και βουλευτής Α' Πειραιά στις εκλογές του 1977, ενώ ήταν από τους πρώτους ευρωβουλευτές του κόμματός μας. Ο Γιάννης Κατσαφάδος υπηρέτησε την πατρίδα και την παράταξη σε δύσκολα χρόνια. Στους οικείους του εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια».

Σοκ! Πέθανε σπουδαία παγκόσμια προσωπικότητα της πολιτικής! (video)

Μια μεγάλη προσωπικότητα του πολιτικού χώρου σε παγκόσμιο επίπεδο άφησε την τελευταία του πνοή, έχοντας διατελέσει για πολλά χρόνια πρόεδρος της χώρας του.

Πρόκειται για τον Χόσνι Μουμπάρακ, με τον άλλοτε πρόεδρο της Αιγύπτου να πεθαίνει σε ηλικία 91 ετών. Ο ίδιος υπεβλήθη σε εγχείρηση στις 24 Ιανουαρίου και έκτοτε παρέμεινε στο νοσοκομείο. Δείτε, επίσης, για τον πρόσφατο θάνατο ηγετικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ.

Χόσνι Μουμπάρακ

Ο πρώην πρόεδρος της Αιγύπτου, Χόσνι Μουμπάρακ, εκδιώχθηκε από την εξουσία το 2011 έπειτα από μια λαϊκή εξέγερση εναντίον του, και καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση, όπως και οι δύο γιοι του, επειδή καταχράστηκε περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ δημόσιου χρήματος.

Τον Μάιο του 2014 ο πρώην πρόεδρος είχε καταδικαστεί στην ίδια ποινή από δικαστήριο επειδή καταχράστηκε δημόσια χρήματα τα οποία χρησιμοποίησε για να ανακαινίσει ιδιοκτησίες της οικογένειάς του. Οι δύο γιοι του είχαν καταδικαστεί στην πρώτη δίκη σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share