Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παρέμβαση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Ζητά από τους Βυλευτές του το 50% του μισθού τους για τον κορωνοϊό!

Συμβολική κίνηση του πρωθυπουργού

30 Μαρτίου 2020 13:51
Παρέμβαση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Ζητά από τους Βυλευτές του το 50% του μισθού τους για τον κορωνοϊό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια νέα παρέμβαση προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον ίδιο τον πρωθυπουργό να ζητά το 50% του μισθού από κάθε Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε, ότι πρόκειται για μια συμβολική κίνηση, θέλοντας να δείξει πως ο πολιτικός κόσμος της χώρας πρέπει να δώσει σε όλους το σωστό παράδειγμα, μπαίνοντας στη «μάχη» εναντίον του φονικού ιού. Δείτε και το σύνολο των νέων οικονομικών μέτρων της Κυβέρνησης.

Αναλυτικά, όσα έγραψε:

«Όπως η κυβέρνηση πρώτη κινητοποιήθηκε με τολμηρά μέτρα κατά της πανδημίας, έτσι και ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης.

Σε μία συμβολική πρωτοβουλία, λοιπόν, καλώ όλους τους βουλευτές της Ν.Δ όπως και τους υπουργούς και υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κορονοϊού. Τα ποσά αυτά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19.

Απέναντι στην υγειονομική απειλή όλοι είμαστε ίσοι. Όμως στη μάχη απέναντί της, ο καθένας οφείλει να προσφέρει ανάλογα με τις δυνάμεις του. Είμαι σίγουρος ότι την επιλογή αυτή θα ακολουθήσουν και τα άλλα κόμματα».

Όπως η κυβέρνηση πρώτη κινητοποιήθηκε με τολμηρά μέτρα κατά της πανδημίας, έτσι και ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας...

Posted by Kyriakos Mitsotakis on Monday, March 30, 2020

Ένας ακόμη νεκρός από κορωνοϊό στην Αλεξανδρούπολη - 42 στην Ελλάδα

Στους 42 έφτασαν οι νεκροί στην χώρα μας από τον κορωνοϊό, με ακόμη ένα θάνατο να γίνεται γνωστός στην Αλεξανδρούπολη και τον ημερήσιο απολογισμό για τη Δευτέρα (30/3) να βρίσκεται στους τρεις.

Πρόκειται για έναν άνδρα 70 ετών από την Αλεξανδρούπολη και, πιο πριν, έναν άνδρα άνω των 60 ετών, ο οποίος έχασε την μάχη στην Θεσσαλονίκη στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Δείτε, παράλληλα, πόσες ήταν οι παραβάσεις στην απαγόρευση κυκλοφορίας χθες (29/3).

Νωρίτερα είχε ανακοινωθεί ότι έχασε την ζωή του ένας 54χρονος άνδρας από την Καστοριά που ήδη μετράει έξι νεκρούς.

Αδιανόητο: Επιβάτης λεωφορείου επιτέθηκε στον διπλανό του με κλωτσιές γιατί έβηξε

Απίστευτο κι όμως αληθινό αυτό που συνέβη σε αυτό το λεωφορείο αφού ένας επιβάτης επιτέθηκε κλωτσώντας τον διπλανό του γιατί τον άκουσε να βήχει!

Ο άντρας όπως όλοι καταλαβαίνουμε επηρεασμένος από όσα γίνονται με τον κορωνοϊό όταν άκουσε ότι κάποιος βήχει πανικοβλήθηκε και άρχισε να χτυπάει τον συνεπιβάτη του...

Το γεγονός συνέβη στη Λοφ της Ουκρανίας και σε αυτό το βίαιο βίντεο, οι επιβάτες άρχισαν το ξύλο

Ο επιθετικός τύπος αφού τον έδειρε του είπε να κατέβει από το λεωφορείο προφανώς όπως καταλαβαίνουμε επειδή φοβούνταν την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Δείτε το βίντεο από το New York Post:

Την ίδια ώρα τα λεωφορεία της Αθήνας είναι γεμάτα!

Έπος: Έκαναν… μπουζούκια τα μπαλκόνια και χόρεψαν στη σκεπή!

Ένα επικό βίντεο έχει κυκλοφορήσει στο Facebook και δείχνει… μια Ελλάδα άλλης εποχής, με μια ολόκληρη γειτονιά να μετατρέπει τα μπαλκόνια… σε μπουζούκια, χορεύοντας στη σκεπή.

Υπό τους ήχους του άσματος της Κατερίνας Κούκα «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο», ένας άνδρας χορεύει σε μία σκεπή και οι γείτονές του, από το μπαλκόνι τους, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, του σφυρίζουν και του πετούν χαρτοπετσέτες. Δείτε και τη γιαγιά που... έβγαλε την κατσίκα της βόλτα.

Ο ίδιος ρίχνει ξέφρενο χορό, ενώ τον συνοδεύουν με χειροκρότημα από διπλανά μπαλκόνια.

«Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει», γράφει ο χρήστης που ανέβασε το βίντεο, το οποίο έχει ήδη μερικές χιλιάδες like και κοινοποιήσεις.

Η ΕΛΛΆΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΊΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΉΣΕΙ Ο ΉΛΙΟΣ!!!!!

Posted by Ηλίας Σκανατοβιτς on Saturday, March 28, 2020

Έπος: Γυναίκα στην Κύπρο έφτιαξε κουλοχέρη… από χαρτιά υγείας!

Η εποχή της καραντίνας φέρνει μερικούς σε θέση να έχουν… έμπνευση, με μια γυναίκα στην Κύπρο να «σκαρφίζεται» την ιδέα να πάρει τα χαρτιά υγείας, που είχε αγοράσει και να φτιάξει με αυτά… έναν κουλοχέρη.

Η γυναίκα αυτή, που όπως και οι υπόλοιποι συμπατριώτες της, βιώνει τις δικές της συνέπειες από τον κορωνοϊό, ο οποίος έχει «χτυπήσει» και τη Μεγαλόνησο, δημιούργησε ένα δικό της έπος, στην προσπάθεια της να περάσει η ώρα… με ένα δημιουργικό τρόπο. Δείτε και τι έγινε με τη γυναίκα, που έβηξε σε προϊόντα αξίας 35.000 δολαρίων σε σούπερ μάρκετ.

Το σίγουρο είναι, ότι τα κατάφερε στον απόλυτο βαθμό και το βίντεο κυκλοφορεί σε όλο το διαδίκτυο με το μοναδικό της κατόρθωμα.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

#Casino #menoumespiti #covid19 #miniskoumenesso

Posted by I Love Cyprus PE on Saturday, March 28, 2020

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share