Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

«Έξω οι φασίστες»! Έδιωξαν Ηλία Κασιδιάρη και Γιάννη Λαγό από τη συγκέντρωση για το μεταναστευτικό! (video)

Συλλαλητήριο στην Αθήνα!

13 Φεβρουαρίου 2020 15:43
«Έξω οι φασίστες»! Έδιωξαν Ηλία Κασιδιάρη και Γιάννη Λαγό από τη συγκέντρωση για το μεταναστευτικό! (video)

Ένταση δημιουργήθηκε κατά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των νησιωτών για το μεταναστευτικό στο κέντρο της Αθήνας, όταν έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης και Γιάννης Λαγός, την ώρα που η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου έκοψε κάθε συνεργασία με την Κυβέρνηση.

«Δεν έχουν καμία σχέση με τον αγώνα των νησιωτών, έξω οι φασίστες από την συγκέντρωση» φώναζαν από τα μεγάφωνα.

Ευτυχώς, με την παρέμβαση κάποιων παρευρισκομένων τα πνεύματα δεν οξύνθηκαν περαιτέρω.

Πρωτοφανές ξέσπασμα του Χρήστου Μάστορα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη! «Αν δε διορθώσετε το λάθος, θα το κάνουμε εμείς στις κάλπες»! (photo)

Σε μια άνευ προηγουμένου επίθεση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη στιγμή που μαίνονται οι εξελίξεις στο «μέτωπο» του μεταναστευτικού, προχώρησε ο Χρήστος Μάστορας, μετά από μια από απόφαση της Κυβέρνησης, η οποία έχει ξεσηκώσει «θύελλα» αντιδράσεων, ενώ τονίζει πως πρέπει το λάθος να διορθωθεί.

Ο διάσημος καλλιτέχνης και ερμηνευτής του συγκροτήματος «Μέλισσες» μίλησε για την πολιτική συντάξεων και το δικαίωμα ασφάλισης για τους ομογενείς της Βορείου Ηπείρου, όπου η Κυβέρνηση αφαίρεσε της ρυθμίσης του νόμου Κατρούγκαλου, επισημαίνοντας πως αν δεν υπάρξει διόρθωση του λάθους, τότε θα το κάνουν στις κάλπες οι πολίτες.

Δείτε τι έγραψε στο Facebook:

«Τη στιγμή που σας γράφω, βράζω μέσα μου από θυμό. Με το ζόρι καταφέρνω να πληκτρολογήσω.

Η λέξη Βορειοηπειρώτης δεν είναι συνώνυμη με τη λέξη Νοτιοαλβανός. Μιλάμε για τους Ελληνες που έχουν τη γλώσσα τους ελληνική και την κουλτούρα τους Ηπειρώτικη. Όχι οτι είναι κάτι το σπουδαίο η το ιδιαίτερο να γεννιέσαι Έλληνας ή Αλβανός.

Αυτό δεν το επιλέγεις εσύ. Όπως δυο ξαδέρφια από την Κοσοβίτσα Πωγωνίου δεν επέλεξαν να γεννηθούν στο ίδιο χωρίο αλλά ο καθένας βρίσκεται απο την άλλη πλευρά των συνόρων. Ο ένας να ζει στην Ελλάδα της δημοκρατίας και ο άλλος ίσως σε καμια φυλακή του Χότζα. Αυτό που έχει σημασία όμως για κάποιον είναι να του στερείται η αλήθεια του και αλήθεια για μένα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! Η Αλήθεια αποτελείται από τη λέξη Λήθη και το α- το στερητικό(Αυτό που δεν ξεχάστηκε)! Κι εσείς μας στερήσατε την αλήθεια μας! ΞΕΧΑΣΑΤΕ δηλαδή κύριοι! Μου στέλνει σήμερα ο πατέρας μου ένα γεγονός που τα media έκαναν αβαβά, λέγοντας μου τη φράση “τελικά δεν μας θεωρούν Έλληνες γιε μου”. Πρόκειται για κάτι που ο Πρωθυπουργός που τόσοι Βορειοηπειρώτες στηρίξαμε, επέλεξε να μην τηρήσει. Την αδικία που δεσμέυτηκε κι ο ίδιος, σε σχέση με τις συντάξεις των Βορειοηπειρωτών και τον απεχθή νομο Κατρούγκαλου, οτι θα διορθώσει.

Οι Βορειοηπειρώτες λοιπόν παρά το γεγονός ότι έχουν εκπληρώσει απόλυτα τις υποχρεώσεις τους προς το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας ΤΟΥΣ και ΜΑΣ, λαμβάνουν κατά πολύ μειωμένη σύνταξη σε σχέση με τους Ελλαδίτες που έχουν τα ίδια ένσημα!

Κι όμως εν ετει 2020 αντιμετωπιζόμαστε ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας! ΞΑΝΑΛΕΩ δεν είναι πιο σπουδαίο να είσαι από κάπου και δεν επιλέξαμε να είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ αλλά τι να κάνουμε; Είμαστε δυστυχώς η ευτυχώς και κάποιοι προγονοι μας έφτυσαν αίμα επειδή ακριβώς ηταν Έλληνες στις φυλακές του απολυταρχικού κράτους του Χότζα. Και τελικά κάποιοι απʼαυτούς συνεχίζουν να είναι φυλακισμένοι στην ίδια τους τη χώρα! Διορθώστε το λάθος κύριε Πρωθυπουργέ γιατί αν δεν τον κάνετε, κάποια στιγμή θα διορθώσουμε κι εμείς το λάθος που κάναμε στις κάλπες!».

Τη στιγμή που σας γράφω, βράζω μέσα μου από θυμό. Με το ζόρι καταφέρνω να πληκτρολογήσω. Η λέξη Βορειοηπειρώτης δεν...

Posted by Chris Mastoras on Tuesday, February 11, 2020
 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share