Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εξελίξεις με την υγεία του Προκόπη Παυλόπουλου! Ακύρωσε όλες τις συναντήσεις του και πήγε στο νοσοκομείο!

Τι συμβαίνει;

24 Ιανουαρίου 2020 12:16
Εξελίξεις με την υγεία του Προκόπη Παυλόπουλου! Ακύρωσε όλες τις συναντήσεις του και πήγε στο νοσοκομείο!

Εξελίξεις υπάρχουν σχετικά με την υγεία του Προκόπη Παυλόπουλου, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που θα δει την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου να τον διαδέχεται, να ακυρώνει όλες τις συναντήσεις, που είχε προγραμματισμένες στο Προεδρικό Μέγαρο.

Συγκεκριμένα, ο κύριος Παυλόπουλος φαίνεται πως ταλαιπωρείται από ίωση, με αποτέλεσμα η ασθένειά του να τον καθιστά αδύναμο για σήμερα (24/1) να πραγματοποιήσει τις συναντήσεις του.

«Λόγω ίωσης του Προέδρου της Δημοκρατίας, οι σημερινές συναντήσεις στο Προεδρικό Μέγαρο δεν θα πραγματοποιηθούν», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Αγνώριστος στη νέα του εμφάνιση ο Πάνος Καμμένος! (photo)

Έκπληξη προκαλεί η εμφάνιση του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, καθώς θυμίζει «σκιά» του εαυτού του, έχοντας χάσει τα μισά και ίσως παραπάνω κιλά από τότε που ήταν υπουργός, με τον ίδιο στο παρελθόν να έχει χορέψει ένα από τα πιο μάγκικα ζεϊμπέκικα.

Ο Πάνος Καμμένος εμφανίσθηκε σήμερα στην τελετή παράδοσης-παραλαβής του Αρχηγού ΓΕΝ στην Σχολή Ναυτικών Δοκίμων στον Πειραιά και τράβηξε -όχι άδικα- τα φλας των φωτογράφων πάνω του.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, ο πρώην κυβερνητικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι πιο αδύνατος από ποτέ. Ιδιαίτερα αισθητή φαίνεται η αλλαγή, στη φωτογραφία δίπλα στον νυν υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Τρύφων Αλεξιάδης: Τελευταία νέα για την υγεία του!

Στη Νευρολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» νοσηλεύεται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης.

Ο κ. Αλεξιάδης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο την Τρίτη (22/01/2020), όταν κατέρρευσε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα υποβάλλεται σε σειρά απεικονιστικών εξετάσεων. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάστασή του είναι ελεγχόμενη.

Τον κ. Αλεξιάδη επισκέφθηκε το βράδυ της Τρίτης στο νοσοκομείο, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Ο ίδιος νωρίτερα είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Στο ΓΝΑ Γεννηματάς, εξετάσεις μετά από ένα λιποθυμικό επεισόδιο. Είμαι καλά, ευχαριστώ από καρδιάς για το ενδιαφέρον και τις ευχές».

Τρύφωνας Αλεξιάδης: Εξελίξεις με την υγεία του!

Την πρώτη του έκανε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην υπουργός και βουλευτής Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Τρύφωνας Αλεξιάδης, αφού είχε καταρρέυσει μέσα στην Βουλή!

«Είμαι καλά» τόνισε και ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης και τις ευχές που έλαβε.

Δείτε την ανάρτησή του

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αλεξιάδης διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γεννηματάς έπειτα από ξαφνική αδιαθεσία που αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι πρώτες βοήθειες του παρασχέθηκαν από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν την ιδιότητα του γιατρού.

Ο Τ. Αλεξιάδης μεταφέρθηκε αμέσως στο ιατρείο τη Βουλής, απ' όπου τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο Γενικό Κρατικό. Η συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ διακόπηκε.

Posted by Τρύφων Αλεξιάδης on Tuesday, January 21, 2020

Σοκ: Τροχαίο ατύχημα για βουλευτή! (photo)

Τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητό του είχε ο βουλευτής και επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στην πολιτειακή Βουλή της Νέας Υόρκης, Μπράιαν Κολμπ. Σοβαρό τροχαίο συνέβη χθες στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας με ένα φορτηγό να συγκρούεται με αυτοκίνητο!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το nypost.com, Ο Κολμπ τράκαρε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και όπως αποκαλύφθηκε αργότερα ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ!

Ωστόσο εντύπωση προκαλεί ότι λίγες μέρες πριν το τρακάρισμά του είχε αρθρογραφήσει σε Νεοϋορκέζικη εφημερίδα, με θέμα οι συμπολίτες του να μην οδηγούν πιωμένοι, καθώς η τραγωδία μπορεί να βρίσκεται σε απόσταση μόλις μιας κακής απόφασης, όπως τόνιζε χαρακτηριστικά!.

Μάλιστα ο 67χρονος βουλευτής τόνιζε ότι... «δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για όσους πίνουν και πιάνουν το τιμόνι». Φαίνεται γι αυτόν ισχύει η βουλευτική ασυλία...

Ο Κίραν Λάλορ επίσης ρεπουμπλικάνος βουλευτής, ζήτησε να παραιτηθεί ο Κολμπ από επικεφαλής της μειοψηφίας των Ρεπουμπλικάνων στη Βουλή της Νέας Υόρκης και χαρακτήρισε «ντροπή» το ότι δεν το έχει κάνει ακόμη.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share