Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022

Το ιστορικό στιγμιότυπο με Τσίπρα, Μητσοτάκη και Άδωνι να γελούν παρέα!

Οι συνομιλίες και τα χαμόγελα!

11 Νοεμβρίου 2019 22:16
Το ιστορικό στιγμιότυπο με Τσίπρα, Μητσοτάκη και Άδωνι να γελούν παρέα!

Το ιστορικό στιγμιότυπο με Τσίπρα, Μητσοτάκη και Άδωνι να γελούν παρέα! "Θα τον θυμόμαστε μέσα από τα τραγούδια του" Το μήνυμα του πρωθυπουργό για τον Γιάννη Σπανό!

Αλέξης Τσίπρας, το βράδυ της Δευτέρας προσέφερε μερικά «ιστορικά» κλικ στους φωτογράφους που κάλυψαν το δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, στον Κινέζο ομόλογό του Σι Τζινπινγκ.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε να συνομιλεί χαμογελαστός με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με τους υπουργούς Άδωνι Γεωργιάδη, Μάκη Βορίδη, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, καθώς και τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 ιστορικό στιγμιότυπο με Τσίπρα, Μητσοτάκη και Άδωνι

 ιστορικό στιγμιότυπο με Τσίπρα, Μητσοτάκη και Άδωνι

Κυριάκος Μητσοτάκης: "Μια χώρα δεν μπορεί να σηκώσει τα προβλήματα τριών ηπείρων! Να είστε πιο προσεχτικοί με την Ελλάδα!" (Video)

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για την χώρα μας και τα κύματα προσφυγικών ροών που δέχεται στην 4η Ευρω-αραβική Σύνοδο! Δήλωσε χαρακτηριστικά ότι όλοι πρέπει να είναι πιο προσεχτικοί με την Ελλάδα και ότι μια χώρα δεν μπορεί να σηκώσει όλα τα προβλήματα τριών ηπείρων!

«Το λιμενικό έχει σώσει χιλιάδες ζωές στη θάλασσα και ταυτόχρονα είναι επιφορτισμένο με τη φύλαξη των συνόρων και με αυτή την κυβέρνηση θα το επιτελεί στο ακέραιο. Αυτοί που εργαλειοποίησαν το μεταναστευτικό για τις δικές του επιδιώξεις να είναι πιο προσεκτικοί όταν αναφέρονται στην Ελλάδα» είπε ο πρωθυπουργός τονίζοντας «ότι δεν χρειάζονται ρητορικές εξάρσεις» για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού.

Με αφορμή το μεταναστευτικό ο κ. Μητσοτάκης τόνισε για άλλη μια φορά τις πρακτικές της Τουρκίας να αμφισβητεί τα δεδομένα δεκαετιών και να «εγείρει απαράδεκτες διεκδικήσεις τόσο όσον αφορά την Κυπριακή ΑΟΖ όσο και τη συμπεριφορά της στο Αιγαίο».

«Θα ήταν ήταν καλό να μην φορτίζει (σ.σ. η Τουρκία) περαιτέρω την ευαίσθητη περιοχή της ΝΑ Μεσογείου και να ακολουθήσει τη διαδρομή του διεθνούς δικαίου» είπε ακόμα ο κ. Μητσοτάκης.

Δείτε την ομιλία του πρωθυπουργού στο Athensmagazine.gr:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Καλύτερο το μέλλον της χώρας για όλους! Πορεία εθνικής ανόρθωσης!

Καλύτερο το μέλλον της χώρας για όλους! Πορεία εθνικής ανόρθωσης ήταν το μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από την Θεσσαλονίκη!

«Ανατάσσουμε την οικονομία, θωρακίζουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις, χτίζουμε εθνικές συμμαχίες για να αντιμετωπίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός επισήμανε επίσης, τα «χρήσιμα διδάγματα» που αντλούνται από την ιστορία λέγοντας ότι «ήταν η επιμονή και η διορατικότητα του Ελευθερίου Βενιζέλου που οδήγησε στην απελευθέρωση της θεσσαλονίκης το 1912 λίγες ώρες πριν φτάσουν στα όρια της πόλης τα στρατεύματα του βόρειου γείτονά μας. Με την ίδια διορατικότητα χτίζουμε και σήμερα τον πατριωτισμό της ευθύνης». Κυριάκος Μητσοτάκης: Υπέρ της οικολογίας και της "πράσινης ενέργειας"!

«Με αυτοπεποίθηση και σχέδιο πορευόμαστε με σταθερότητα σε ένα μέλλον που θα είναι καλύτερο για τους Ελληνίδες και τους Έλληνες» έκλεισε τη δήλωσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχόμενος χρόνια πολλά στην Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα.

Κυριάκος Μητσοτάκης Θεσσαλονίκη

Ολόκληρη η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει ως εξής:

«Σήμερα, η ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη αλλά και όλη η Ελλάδα, γιορτάζει διπλά. Γιορτάζουμε τον Άγιο Δημήτριο αλλά και την απελευθέρωση της πρωτεύουσας της Μακεδονίας από τον Οθωμανικό ζυγό.

Όπως πριν από 107 χρόνια, η χώρα πορεύεται σε μια νέα πορεία εθνικής ανόρθωσης. Ανατάσσουμε την οικονομία, θωρακίζουμε τις ένοπλες δυνάμεις, χτίζουμε τις εθνικές μας συμμαχίες για να αντιμετωπίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία και με αυτοπεποίθηση.

Και φυσικά, αντλούμε πάντα χρήσιμα διδάγματα από την Ιστορία. Διότι, ήταν η επιμονή και η διορατικότητα του Ελευθερίου Βενιζέλου που οδήγησε στην απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης το 1912, λίγες ώρες πριν φτάσουν στα όρια της πόλης τα στρατεύματα του βόρειου γείτονά μας.

Με την ίδια επιμονή, την ίδια διορατικότητα χτίζουμε και σήμερα αυτό το οποίο θέλω να αποκαλώ: “Τον πατριωτισμό της ευθύνης”. Με αυτοπεποίθηση, με ειλικρίνεια, με σοβαρότητα, με σχέδιο, πορευόμαστε με σταθερότητα σε ένα μέλλον το οποίο θα είναι καλύτερο για όλες τις Ελληνίδες, καλύτερο για όλους τους Έλληνες.

Χρόνια πολλα, σε όλες και σε όλους. Χρόνια πολλά στη Θεσσαλονίκη μας».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share