Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζευγάρι στη ζωή, κολλητοί και στη Βουλή: Ποιους «έπιασε» ο φακός να κάθονται δίπλα – δίπλα! (photo)

Ασυγκράτητοι!

9 Αυγούστου 2019 15:04
Ζευγάρι στη ζωή, κολλητοί και στη Βουλή: Ποιους «έπιασε» ο φακός να κάθονται δίπλα – δίπλα! (photo)

Δίπλα – δίπλα συνέλαβε ο φακός να κάθονται στην Βουλή, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που είναι ζευγάρι στη ζωή. Αγνώριστος ο Πάνος Καμμένος! Πού τον «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός; (photo)

Πρόκειται για τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τζανακόπουλο και την τομεάρχη Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου

Προ των εθνικών εκλογών η κ. Αχτσιόγλου, είχε παραδεχθεί πως διατηρεί σχέση με τον κ. Τζανακόπουλο, ο οποίος μάλιστα δεν το διέψευσε ποτέ. Αντίθετα, όπως «μαρτυρά» και η φωτογραφία, οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ φρόντισαν να έχουν διπλανές θέσεις και στο Κοινοβούλιο και να μην μπει κανείς ανάμεσά τους.

«Φαρμάκι» Νοτοπούλου για Γκερέκου!

«Το μόνο επείγον που διαφαίνεται στις διατάξεις που αφορούν τον τουρισμό στο πολυνομοσχέδιο, είναι ο ορισμός αμοιβής της νέας προέδρου του ΕΟΤ, κ. Γκερέκου, σε αποδοχές γενικού γραμματέα Υπουργείου και η απόδοση επιπλέον αρμοδιοτήτων». Σκάνδαλο μεγατόνων με την Νοτοπούλου! Πως κατάφεραν από "καθαρίστρια" να την κάνουν διευθύντρια στο γραφείο του Τσίπρα;

Αυτό αναφέρει σε δήλωσή της η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου και υπογραμμίζει ότι «μέχρι πρότινος η θέση του προέδρου ήταν άμισθη και το μοντέλο διοίκησης λειτουργούσε αποτελεσματικά».

Συμπληρώνει ότι «στις διατάξεις δεν διευκρινίζεται τι ρόλο θα έχει ο ιδιωτικός τομέας στο έργο προώθησης και προβολής του ΕΟΤ», για να σχολιάσει πως «σήμερα η ΝΔ ανοίγει το δρόμο στον ιδιωτικό τομέα, αλλά δεν ανοίγει τα χαρτιά της».

Κατόπιν αυτών η κ. Νοτοπούλου δηλώνει ότι «αντί η κυβέρνηση να άρει την επιζήμια για τη χώρα τοποθέτηση του κ. Λούλη, που οδήγησε τον πρώην πρόεδρο του ΕΟΤ σε παραίτηση, και να συγκροτήσει στρατηγική βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης στη βάση όσων πέτυχε η χώρα, αγωνιά μόνο για την τακτοποίηση των στελεχών της».

Αλέξης Τσίπρας: "Η κυβέρνηση βάλλει εναντίον των δημοκρατικών θεσμών"!

Ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι το μόνο σχέδιο που είχε έτοιμο «ήταν αυτό της άλωσης του κράτους. Γινόμαστε μάρτυρες της υλοποίησης ενός σχεδίου που βάλλει ευθέως εναντίον των δημοκρατικών θεσμών και της κοινής λογικής».

Στην παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής, στη συζήτηση για το νομοσχέδιο για το επιτελικό κράτος, ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τη ΝΔ ότι το σχέδιο της για την οικονομία «εξαντλήθηκε στα χατίρια σας στον κ. Λάτση για το Ελληνικό και σε 205 εκατ. ευρώ επιπλέον μειώσεις, σε αυτές που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε ήδη δρομολογήσει στον ΕΝΦΙΑ, και μάλιστα μειώσεις στα μεγάλα βαλάντια». «Αυτή ήταν η ετοιμότητά σας να αλλάξετε τη φορολογική πολιτική, καμία διαπραγμάτευση, κανένα σχέδιο για μείωση πλεονασμάτων», σχολίασε. Ακόμη, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι μόνη της απέρριψε το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για τη μείωση των πλεονασμάτων.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share